2777
2789
عنوان

خدایا چرا خنده هامو گریه کردی؟😭😭😭🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 156003 بازدید | 1985 پست
تسلیت میکم دوست عزیز  منم حالم چندان از شما بهتر نیست  ۱۱ اردیبهشت امسال دیگه قراره تو ا ...

تو رو خدا بهم بگو دکترا چجور تاریخ دقیق گفتن آخه ، خواهش می کنم بگو شوخیه😭😭😭😭😭

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
وای چرا پخش میکنن😭😭😭ما هم انگار همسایه ها فیلم گرفته بودن ولی ما هرگز ندیدیمش جایی گفتم اگه ببینم ...

ببین میگم نکنه زنش خیانت کرد و دادلش مرحومت از دستش خودسوزی ؟

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعافازتون چیه چه پیشنهادهای مسخره ای میدین،بره هرروزبشینه گریه کنه که چی بشه نهایتاخودشومریض میکنه ...

من هم با شما هم عقیده ام 

تا چهلم رفتم سرمزار پدرم 

چند ماه میگذره از اوموقع ، دیگه نرفتم تا روز اول عید اون هم برای چند دقیقه 

معتقدم چیزی اونجا نیست یادش همیشه تو قلبمه و با من همراهه

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
ببین میگم نکنه زنش خیانت کرد و دادلش مرحومت از دستش خودسوزی ؟

نه عزیزم 

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
تسلیت میگم.منم ۲۸ روزه مادر عزیزم رو از دست دادم🖤🖤

عزیزم تسلیت بهتون میگم روح مادرتون شاد😞خدا بهتون واقعا صبر بده رفتن مادر خیلی درد بزرگیه💔

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
دارم دیوونه میشم 

کجایی؟😞😞😞😞از صبح فکرم پیشته😭🖤

همون که دیشب گفت تا یازدهم زنده نیستم 😭😭😭😭😭

اینجایی؟اون حس میکنم بیشتر شوخی بود،روز زایمان نیست که تاریخ بدن واسه مردن

پدر منم‌شهید خدمت

روح پدر عزیزتون شاد🖤جاشون توی بهشت باشه انشالله

کجایی؟😞😞😞😞از صبح فکرم پیشته😭🖤

پیش سامان و امیر 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
واااای  منم یکی از فامیلامون جوابش کردن قرار بود چند ماه پیش بمیره ولی هنوز زنده است و کنار خا ...

والا من ندیدم به کسی تاریخ دقیق بدن عین زایمان،بابای من ۳۰ درصد قلبش کار می‌کرد دکتر گفت ۶ ماه دیگه حدودا همونم شد  ولی نگفتن مثلا ۱۱ تیر 

پیش سامان و امیر 

خاکسپاری تمام شد؟😞😞😞😞بمیرم واسه حالت😭😭😭بخت تسلیت میگم عزیزم منو واقعا تو غمت شریک بدون

خاکسپاری تمام شد؟😞😞😞😞بمیرم واسه حالت😭😭😭بخت تسلیت میگم عزیزم منو واقعا تو غمت شریک بدون

اره تموم شد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مرسی عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
همسر من شهید شدن پلیس بود تو درگیری با قاچاقچی ها کنار نیومدم روزی نیست که بدون گریه بگذره سردرگمم و ...

آخی عزیزدلم روح همسر نازنینتون شاد🖤💔واقعا درد داره دلتنگی که میدونی قرار نیست تموم شه،قرار نیست عزیزت بیاد😞😭

اره تموم شد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مرسی عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میدونم حالتو😞😞😞😞😞کاش پیشت بودم بغلت میکردم 😞😞😞😞😭😭😭😭😭من هنور تو همون روز گیر کردم😭😭😭😭😭که گیج بودم دیوونه بودم زخمی بودم صدا نداشتم علی نداشتممممممم😭😭😭😭😭

میدونم حالتو😞😞😞😞😞کاش پیشت بودم بغلت میکردم 😞😞😞😞😭😭😭😭😭من هنور تو همون روز گیر کردم😭😭😭 ...

کم خودم درد دارم یکی اومده سرخاک میگه نامزد سامان هستم