2777
2789

بچها من ۱۸سالمه 

مجبور شدم ی شهری تنها بمونم مامان بابامم نیم ساعته که رفتن نشستم گریهه میکنمم

وای دست خودم نیسس دارم خفه میشمم😭

فردا برمیگردم پیششونن

طبیعیه این حد وابستگی😭😭

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نه مگه کودکی. بند ناف وابستگی بین خودتو مادرتو ببر. قندهار نرفتن که 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امشبو چجورییی تحملل کنمم😭

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ازدواج کنی میخای چیکار کنی؟

ازدواج نمیکنممم من تحمل ندارم

یکی از فامیلای ما این طوری بود ازدواج کرد حتی بدتر شد.الانم شوهرش سر این جریان میخواد طلاقش بده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

نه مگه کودکی. بند ناف وابستگی بین خودتو مادرتو ببر. قندهار نرفتن که 

دقیقا الان حس بچه دوساله دارمم 

چیکارر کنم صبح تا شب تو خونه کنارهمیم  همه جاا باهم میریمم اوضاع خرابهه

اصلا این جور آدما رو درک نمیکنم    شاید خیلی پدر مادر مهربونی داری 

من ک هیچوقت محبتی ازشون ندیدم الان چن ساله بابامو ندیدم  اصلا هیچ حسی بهش ندارم  اصلا دلم براشون تنگ نمیشه

ن غیر طبیعی مث ی دختر رفتار کن ن بچه 

خاک تو سرمم😭😭😭دارم دیوونه میشم