2821
2789
عنوان

تبریک

63 بازدید | 4 پست

عید که شد ناهار خونه مامانم بودیم بدو بدو اومدیم خونه مادرشوهر که اونا هم ناهار درست کرده بودن رفتم داخل به همه تبریک گفتم .به خواهرشوهرها رسیدم همه پاشدن روبوسی کردیم و تبریک گفتیم رسیدم به اون خواهرشوهر افریته عین خرس قطبی نشسته بود از جاش تکونم نمیخورد با حالت گوشه کنایه گفتم عید شما هم مبارک گفت ممنون و هم چنین با حالت خیلی بد که حالا مجبورم تو هم جز نخودیا حساب کنم نمیدونم چی کار کنم رابطمو با این افریطه بهم بزنم خونش نرم

پارسال دقیقا همین روز بود که رفته بودیم سفر به دخترم قرص داده بود بخوابه .بدون اجازه ما که دکتر گفته بود عوارض زیادی هم داره نباید خودسر خورده بشه یا یکدفعه قطع شه دعوا و داد وبیداد داشتیم پارسال الان ی ساله محل سگم بهش نمیزارم بخاطر کاری که کرد.

افریته افریطه عفریته ☹ مثل خودش باش... وقتی انقد سرده لازم نیس انقد گرم رو باشی باهاش

اگه عیدم تبریک نمیگفتم حتی با کنایه میگفتن چرا به دختر ما تبریک نگفتی حرف درمیومد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2823
2791
2779
2792