خانما کسی لوزه داشته عمل کرده باشه هزینه اش چقد میشه ازاد و اینکه عوارضم داره شنیدمصدا بدمیشه کلا تجربه دارین بگین ممنون میشم
هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری میشد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا میتونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصلهست که دل تنگی رو بزرگتر میکنه.
وقتی۸ سالم بود انجام دادم هزینشو نمیدونم مال خیلی سال پیشه ولی صدام اره عوض شد . نازکترشد تپل هم شدم
پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
من عمل کردم. ولی راضی نیستم. اگه مجبور نبودی عمل نکن صدام بد نشده
چرا پشیمونی گلم از چه لحاظ
هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری میشد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا میتونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصلهست که دل تنگی رو بزرگتر میکنه.
من و خواهرم (خواهرم همین ۱ ماه پیش) هزینه اش فک کنم ۸ میلیون بیمارستان خصوصی صدا بله تغییر میکنه
کلفت شده صداش یا نازک
من و خواهرم (خواهرم همین ۱ ماه پیش) هزینه اش فک کنم ۸ میلیون بیمارستان خصوصی صدا بله تغییر میکنه
علائمی ک داشتین و ب خاطرش عمل کردین چی بود؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خیلی اذیتم هی عفونت میکنه هرماه تو مطب دکترم خسته شدم ولی خوب از عملم میترسم صدام بد بشه