2777
2789
عنوان

🥺عمل لوزه کسی انجام داده کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 41 پست
اگه برای منم اینجوری باشه که خوبه

من طبق تجربه خودم و یکی از آشناهام که انجام دادیم و راحت شدیم میگم عمل راحتیه به خدا توکل کن و انجام بده خیلی بهتر از مدام دکتر رفتن هست 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍

تا یکم سردم میشه لعنتیا بزرگ میشن خسته شدم هی تومطب دکترم همش اب لرز خفگی ۲۱ سالمه اگه مشکلی پیش نیاد عمل میکنم

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس شدی🙄عمل کنی صدا خوب میشه تازه نباید نازک بشه، البته باید تو بچگی عمل کنین

تو بچگی عمل شدم خب

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
من طبق تجربه خودم و یکی از آشناهام که انجام دادیم و راحت شدیم میگم عمل راحتیه به خدا توکل کن و انجام ...

هزینه دقیقشو میدونین شما الان ازاد چقدمیشه

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

یعنی بد میشه یا خوب من ۲۱ سالمه نگرانم صدام تغیرکنه ولی خوب ایتجوری ان خیلی اذیتم همش اب لرز دارم تا ...

خواهرم صداش نازک‌تر شد 

من عمل کردم ولی صدام بلندتر شد البته منم بچه بودم‌عمل کردم.....واقعا بده ولی تعییر خیلی زیادی نداره

هزینه شو اگه اطلاعی دارین بگین عزیزان

مامانم میگه مدام مریض میشدی و سرما میخوردی ولی بعد از اون خوب شده بودی الانم خداروشکر دیر به دیر سر ...

اره دقیقا همینه منم ماه به ماه مریضم خسته شدم شاید عمل کنم بهتربشم از دکتر رفتن خسته شدم دیگه میخام از شرش راحت بشم

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816