2777
2789
عنوان

فاصله سنی دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 42 پست

من دختر اولم هشت سالشه دختر دومم یک سال 

دختر بزرگم سرگرمش می‌کنه باهاش بازی می‌کنه کمک منم هست 

فعلا که خوبه 

من خودم با خواهر بزرگم حدود ۱۷ سال اختلاف سنی دارم ولی حلال همه ی مشکلات منه

من اختلاف سنی ۲۰ سال هم دیدم!ما تو فامیلمون دو تا خواهر با اختلاف سنی ۱۰ سال هستن یکیش ۱۷ ساله و اون یکی ۲۷ ساله هست اما خیلی دعوا دارن اصلا باهم صحبت نمیکنن

ولی کل شرایط رو در نظر بگیرین،فقط بخاطر اینکه احساس تنهایی نکنه دخترتون بچه نیارین،اگه کمکش کنید تا دوستای خویی پیدا کنه و خودتون هم مثل یک دوست باهاش رفتار کنید صددرصداحساس تنهایی نمیکنه

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم واقعا نمیشه پیش بینی کرد که وقتی بزرگ میشن رابطشون چجوریه اگه با هم خوب باشن که خب عالیه ولی ...

آخه چرا فکر میکنی باید با هم اختلاف داشته باشن ؟ 

الان دخترتون با بچه های دیگه ناسازگار هست یا خوبه؟ 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

خب اول برای دخترت توضیح بده که خواهری که بیاد، هم سنش نیست تا بتونه باهاش بازی و بدو بدو کنه، اوایلش هم باید چند سالی صبر کنه و مامان و بابا بیشتر مجبورند به اون آبجی یا داداش کوچولو توجه کنند تا یکم بزرگ بشه و راه بیوفته و اونم باید همکاری کنه تو بزرگ کردن اون نی نی...

اگر قبول کرد شرایط رو خب میتونی اقدام کنی، اما اگر دیدی دخترت آمادگی همکاری تو این مراحل رو نداره بچه نیار چون دشمنی های بچه های بزرگتر معمولا به خاطر همین کم توجهی هایی هست که بهشون میشه و عاملش رو بچه کوچیکه میدونند...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
دخترمن میگه تو نی نی بیارمن خودم کمکت میکنم خخخخ 

ای جااان خدا حفظش کنه 😍😍

واقعا هم بعضی دختر ها ، از صدتا مرد بیشتر کمک هستن برای مادرشون😄دیدم که میگم  

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

از بابت شرایط مالی خب درسته خیلی الان سخته و مخارج زیاده ولی من بیشتر از بابت شرایط روحی و اینکه بچه ...

ببخشید ولی بنظرم اشتباهه اکه دومی رو‌بیاربد

دخترام ۸ سال فاصله دارن زندگی نداریم از دستشون

بزرگه میگه فقط پدر مادر من باشید

اصلا هم قبول نمیکنه که خواهرش ۴ سالشه و رفتاراش بچگانه هست

کلا اشتباهه 

منم بخاطر تنها بودن دختر بزرگم دومی رو اوردم

ما هم رابطمون اینجوریه خیلی خوبه

خدا حفظتون کنه برای هم 🤲🏻❤

منم خداروشکر میکنم همیشه

آخه چرا فکر میکنی باید با هم اختلاف داشته باشن ؟  الان دخترتون با بچه های دیگه ناسازگار هست یا ...

نه با بچه های دیگه اصلا ناسازگار نیست فقط خجالتیه نمیتونه ارتباط بگیره و خودش پیش قدم باشه برای بازی ولی از خداشه که یکی بیاد بهش بگه بیا بریم بازی کنیم فورا قبول میکنه و خوشحال میشه کلا توی صحبت کردن خیلی ضعیفه البته توی خونه خوبه میگم خجالت میکشه حرف بزنه

خب اول برای دخترت توضیح بده که خواهری که بیاد، هم سنش نیست تا بتونه باهاش بازی و بدو بدو کنه، اوایلش ...

گفتم بهش خودش که قبول کرده ولی خب خیلی نمیشه روی حرف بچه ها حساب کرد توی این سن چون تو اون موقعیت قرار نگرفتن ممکنه نظرشون عوض بشه

نه با بچه های دیگه اصلا ناسازگار نیست فقط خجالتیه نمیتونه ارتباط بگیره و خودش پیش قدم باشه برای بازی ...

پس صد در صد مطمئن باش به اختلاف نمیخوره با خواهر یا برادرش .

و واقعا این سبک از بچه ها، عاشق خواهر و برادرشان میشن و یک حامی همه چیز تموم هستن 

ضمن اینکه اون خواهر یا برادر روی اعتماد به نفس دختر اولتون هم تاثیر میزاره و خجالت ش کم میشه  

عزیزم البته "زندگی خودته" شما میخوای برای بچت همدم بیاری بخیال اختلاف سنی شو اگر بحث اختلاف سنیه ، سلنا گومز با خواهرش نزدیک ۲۰ سال به بالا اختلاف سنی دارن تازه اون اروپایی که میگن روشن فکرن!

نزار تنها بشه یروزی بزرگ بشه باید پشتش به یه هم خون خودش گرم باشه تا یه غربیه

یه موقع هایی هست بچه روشون نمیشه با پدر مادر خودشون چیزی در میون بزاره ولی به خواهر برادر خودش راحته

دخترتون ان شاءالله بزرگ شه ازدواج کنه بچش نمیگه مامان چرا من یه خاله یا دایی ندارم؟منظورم هم خون هس

از نظر روحی که میگین شاید بچه ها به هم حسادت کنن که این برمیگرده به بزرگ کردنش که شما مادرشی ،

میتونید کتابش بخرید مطالعه کنید یا پیش مشاوره برید که ان شاءالله براشون مشکلی پیش نیاد

ولی فاصله سنی هرچی کمتر باشه حسادت بیشتر میشه نگران نباشید چون دخترتون بزرگه عاقل تر میشه کمتر دعوا حسادت پیش میاد

بازم تاکید میکنم "زندگی خودتونه" ولی به نظر من نزارید تنهایی بزرگ بشه حسرت یه خواهر بردار بخوره

ان شاءالله موفق باشید🌹

عزیزم شاید الان اختلاف سنیشون به نظر یه کوچولو زیاد بیاد ولی وقتی بزرگ بشن خیلی به درد هم میخورن ، هر دو جوون و بانشاط😍😍، حتی الانشم به درد هم میخورن ، دیگه الان هشت سال اختلاف سنی طبیعیه زیاد نیست 

حتما بیار ، خصوصا که میگی کم جمعیت هستید ، گناه داره بچه ، مهارت های اجتماعی رو یاد نمی گیره، وابستگیش به شما بیش از حد درست زیاد میشه و اون وقت زبونم لال اتفاقی براتون بیفته تنها میمونه و بحران زده میشه 

بله بین همه خواهر برادرا اختلاف هست ولی همین اختلاف هاست که اونها رو رشد می ده و هوش اجتماعیشون رو بالا می بره 

با شوهرت صحبت کن ایشالا راضی میشه ، اصلا دومی شیرین تر از اولیه ، بیاد حتما محبتشو به دل باباش میندازه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍