2777
2789
عنوان

فاصله سنی دوتا بچه

858 بازدید | 42 پست

سلام خانمهای عزیز سال نو همگی مبارک ببخشید من یه سوال داشتم دخترم الان کلاس اول و خیلی تنهاست ما فوق العاده کم جمعیت هستیم یعنی اصلا فامیل نداریم رفت و امد بسیار بسیتر کم داریم یعنی هیچ بچه ای دور و برمون نیست و دخترم خیلی تنهاست به همین دلیل خیلی خم خجالتیه و نمیتونه راحت ارتباط بگیره امروز میگفت که آرزو داره خواهر داشته باشه با اینکه قبلا اصلا دلش نمیخواست حالا نمیدونم شاید ندرسه رفته دیده بعضیها خواهر دارن دلش میخواد فقط مسئله ای که الان من فکر میکنم اینه که من اگه تازه امسال هم اقدام بکنم و بچه دار بشم حدودا ۸ سال اختلاف سنیشون میشه به نظرن خیلی زیاده و واقعا به درد هم نمیخورن ک یه مسئله دیگه اینکه من هرکی رو میبینم و میشنوم خواهر برادرها همش با هم اختلاف دارن و کلا رابطه خوبی ندارن برای همین خیلی با خودم فکر میکنم که هم اختلاف سنیشون زیاد میشه هم اینکه به درد هم ممکنه نخورن و همم اینکه شوهرم کلا حوصله بچه نداره نمیدونم واقعا ایا اینکه دخترم دلش خواخر میخواد و بسیار بسیار تنهاست دلیل کافی هست برای بچه دار شدن ممنون میشم تجربیاتتون رو بهم بگین

منم دخترم کلاس اوله و بچه می خوام من مخالف صد در صد اختلاف سنی کم هستم بنظرم هشت تا دوازده سال اختلاف خوبیه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم کلاس اوله و بچه می خوام من مخالف صد در صد اختلاف سنی کم هستم بنظرم هشت تا دوازده سال اختلا ...

خب میشه بگین چرا فکر میکنین این فاصله سنی خوبه اخه دیگه دنیاهاشون باهم فرق میکنه خیلی همبازی هم نیستن 

اتفاقاهرچی فاصله شون بیشترباشه بهتره دخترت کمک حالت میشه وتوبچه داری اذیت نمیشی بچه هاتم مدام درحال دعوا وکتک کاری وگیس کشی وبه هم زدن خونه نیستن

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

درسته فاصله سنی شون زیاد میشه

ولی بازم توی بزرگی دوست های خوبی میشن

من خودم خواهر ندارم

ولی برادرام مثل کوه پشتم بودن و هستن

اتفاقا من دیدم خواهر و برادرا با وجود اختلاف بازم پشت همو خالی نمیکنن.

اگه الان اقدام نکنید بعدا هم دیر میشه

هم پشیمون میشید

الهم عجل لولیک الفرج
تک فرزندی خوب نیست شاید اوایل دعواشون بشه ولی بعدا ک همو دوس دارن خیلیامون این شکلی بودیم دیگع

والله نمیدونم من که هرکی میبینم خواهربرادرها همش با هم اختلاف دارن نمیدونم چرا

اره دیگه بالای ۳سال اختلاف سنی،همبازی نمیتونن بشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب میشه بگین چرا فکر میکنین این فاصله سنی خوبه اخه دیگه دنیاهاشون باهم فرق میکنه خیلی همبازی هم نیست ...

چون خودم پنج تا خواهر برادریم و رابطم با اونایی که فاصله سنی  بیشتره خیلی بهتره با اونی که دو سه ساله اصلا نمیسازم هنوزم 

بعدم بچه اول بنظرم  ضربه میخوره چون هم خودم بچه اولم هم اطرافم دیدم 

و اینکه بچه همیشه دوست داره با همسنش همبازی بشه نه با دو سه  سال کوچیک تر و باید براش دنبال دوست خوب باشی نقش خواهر برادر متفاوته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

برادرزاده های من اختلافشون تقریبا 6سالشه کلی با هم بازی میکنن 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
شرایط رو‌ در نظر بگیرین ولسه بچه اوردن  صرفا فقط بخاطر اینکه بچه اولتون تنها نباشه بچه نیارین& ...

از بابت شرایط مالی خب درسته خیلی الان سخته و مخارج زیاده ولی من بیشتر از بابت شرایط روحی و اینکه بچه ها باهم در آینده خوب باشن مبخوام بدونم اونایی که تجربه دارن چجوری بوده

کی گفته 

عزیزم ما4تا بچه ایم ماشاالله پشت هم خیلی وقتا عشق میکنم نمیگم اختلاف نیست هست ولی پشت همیم حتی شده همسرتون دور میندازیم برای خانواده اولویت ماها خانواده جوری که مامان و بابام تربیتمون کردن

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم