سلام خانمهای عزیز سال نو همگی مبارک ببخشید من یه سوال داشتم دخترم الان کلاس اول و خیلی تنهاست ما فوق العاده کم جمعیت هستیم یعنی اصلا فامیل نداریم رفت و امد بسیار بسیتر کم داریم یعنی هیچ بچه ای دور و برمون نیست و دخترم خیلی تنهاست به همین دلیل خیلی خم خجالتیه و نمیتونه راحت ارتباط بگیره امروز میگفت که آرزو داره خواهر داشته باشه با اینکه قبلا اصلا دلش نمیخواست حالا نمیدونم شاید ندرسه رفته دیده بعضیها خواهر دارن دلش میخواد فقط مسئله ای که الان من فکر میکنم اینه که من اگه تازه امسال هم اقدام بکنم و بچه دار بشم حدودا ۸ سال اختلاف سنیشون میشه به نظرن خیلی زیاده و واقعا به درد هم نمیخورن ک یه مسئله دیگه اینکه من هرکی رو میبینم و میشنوم خواهر برادرها همش با هم اختلاف دارن و کلا رابطه خوبی ندارن برای همین خیلی با خودم فکر میکنم که هم اختلاف سنیشون زیاد میشه هم اینکه به درد هم ممکنه نخورن و همم اینکه شوهرم کلا حوصله بچه نداره نمیدونم واقعا ایا اینکه دخترم دلش خواخر میخواد و بسیار بسیار تنهاست دلیل کافی هست برای بچه دار شدن ممنون میشم تجربیاتتون رو بهم بگین
منم دخترم کلاس اوله و بچه می خوام من مخالف صد در صد اختلاف سنی کم هستم بنظرم هشت تا دوازده سال اختلاف خوبیه
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خب میشه بگین چرا فکر میکنین این فاصله سنی خوبه اخه دیگه دنیاهاشون باهم فرق میکنه خیلی همبازی هم نیست ...
چون خودم پنج تا خواهر برادریم و رابطم با اونایی که فاصله سنی بیشتره خیلی بهتره با اونی که دو سه ساله اصلا نمیسازم هنوزم
بعدم بچه اول بنظرم ضربه میخوره چون هم خودم بچه اولم هم اطرافم دیدم
و اینکه بچه همیشه دوست داره با همسنش همبازی بشه نه با دو سه سال کوچیک تر و باید براش دنبال دوست خوب باشی نقش خواهر برادر متفاوته
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
شرایط رو در نظر بگیرین ولسه بچه اوردن صرفا فقط بخاطر اینکه بچه اولتون تنها نباشه بچه نیارین& ...
از بابت شرایط مالی خب درسته خیلی الان سخته و مخارج زیاده ولی من بیشتر از بابت شرایط روحی و اینکه بچه ها باهم در آینده خوب باشن مبخوام بدونم اونایی که تجربه دارن چجوری بوده
عزیزم ما4تا بچه ایم ماشاالله پشت هم خیلی وقتا عشق میکنم نمیگم اختلاف نیست هست ولی پشت همیم حتی شده همسرتون دور میندازیم برای خانواده اولویت ماها خانواده جوری که مامان و بابام تربیتمون کردن
باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم