2777
2789
عنوان

فاصله سنی دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 42 پست

من با داداشم ۷ سال اختلاف داریم 

و خب اوایل که بچه بودم اون دبیرستان زیاد صمیمی نبودیم

ولی هوامو خیلیی داشت  باهام بازی کرد 

الان که ۱۹ ساله اون ۲۶  ساله خیلی همدیگرو درک میکنیم ک خوبیم باهم

به نظرم تفاوت سنی و یا باید دو تا سه سال باشه که با هم بزرگ بشن یا ۸ سال به بالا که بچه اول درک بودن دومی و داشته باشه و از وجودش لذت ببره .حتما اقدام کن انشاالله خدا یه بچه سالم عنایت کنه

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله نمیدونم من که هرکی میبینم خواهربرادرها همش با هم اختلاف دارن نمیدونم چرا

این ک ارتباط خوبی بگیرن بیشترش برمیگرده به نوع تربیت شما...من‌ معلمم..بعد مثلا دوتا خواهرو میبینم اینقد با هم خوبن ک فک میکنم رفیقن😂بارها ازشون پرسیدم شما وااقعااا خواهریننن؟😂

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...

من و خواهرم 8 سال اختلاف سنی داریم اوایل این ختلاف سنی اذیت میکرد ما الان فاصله سنی زیاد به نظر نمیاد و اینکه از همه نظر باهم خوبیم و من بچه اولم ساپورت میکنم حس خوبی بهم میدع مطمینم دخترت هم اینارئ تجربه کینه   و اختلافات خواهر براذری خیلی زیاد به تربیت خانواده مربوطه اما وقتی همسرت حوصله نداره باید یه فکری کنی چون دچار کمبود میشن در اینده

منم دخترم کلاس اوله و بچه می خوام من مخالف صد در صد اختلاف سنی کم هستم بنظرم هشت تا دوازده سال اختلا ...

دخترمن حدود۱۱سالشه تا یه سال دیگه ان شا الله براش خواهریابرادرمیارم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نمیدونم دنیایه دخترا چجوریه

من دوتا پسر دارم بااختلاف سنی ۹سال اصلا و ابدا باهم کنار نمیان  انگار دوتا تک فرزند بزرگ کردم

و من بنابه تجربه ی خودم فاصله ی بیشتر از دوسه سال و توصیه نمیکنم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اون کسی که باید همراه و‌هم نظر شما باشه توی بچه دار شدن همسرتون هست عزیزم 

وقتی حوصله بچه ندارن به نظرم اشتباه میکنید که به بچه دوم فکر میکنید

بجای بچه دار شدن روابط اجتماعی دخترتون رو تقویت کنید  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دخترمن حدود۱۱سالشه تا یه سال دیگه ان شا الله براش خواهریابرادرمیارم  

کار خوبی می کنی عزیزم لذتشو می بره نه همش در حال دعوا باشن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من با خواهرم ۱۰ سال تفاوت سنی داریم 

هیچ دعوایی باهم نداشتیم

الان هم من کمک اون هستم توی درس و مشق 😉

اون کمک من هست توی بچه داری و بازی با بچه ام 😅

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

من دخترم ۸ سالشه پسر کوچیکم ۲ سالش نشده هنوز ولی اینقدر دوسش داره و باهاش بازی می‌کنه احساس میکنم خیلی بهتره اینجوری منو برادرم ۴ سال اختلاف سنی داریم همش دعوا داشتیم باهم 

به نظرم واقعا نمیشه پیش بینی کرد که وقتی بزرگ میشن رابطشون چجوریه اگه با هم خوب باشن که خب عالیه ولی همش میترسم که اگه الان بچه دار بشم توی کودکی که با این اختلاف سنی همبازی نیستن توی بزرگی هم اگه بخوان با هم بد باشن بعدا همش به خودم میگم کاش یه بچه داشتم و این بحث ها پیش نمیومد نمیدونم به خدا چه کاری درسته

والا خواهرزاده هام ۱۱ سال اختلاف سنی دارن ولی روزی نیست که دعوا نشه بینشون

بنظرم دعوا در هرصورت هست

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

مرد ها هم اکثرا کمک نمیکنن توی بچه داری 

این خیلی شایع هست 

پس از این بابت ناراحت نباش

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

من با خواهرم ۱۰ سال تفاوت سنی داریم  هیچ دعوایی باهم نداشتیم الان هم من کمک اون هستم توی درس ...

ما هم رابطمون اینجوریه خیلی خوبه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش