2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مثل اینکه هیچ اطلاعاتی از قوانین سهمیه ندارین که اینجوری حرف میزنین میتونین برین با یه سرچ متوجه ...

عزیزم من یک بچه دبیرستانی نیستم . برای خودتون کلاه شرعی درست نکنید و توجیه کنید . 

فکر کنم شما نمی‌دونید . همه میدونند عزیز جانم . 

شمااگه خدایی نکرده یه پدری داشتی که بخاطر مشکلاتش باعث اختلاف میشه و اکثر مواقع  عصبیه و همیشه تو خونه جنگه قطعا تز سهمیت استفاده میکردی و توهینم نمیکردی خدا خودش جای حق نشسته

بابای شما اگر میرفت جنگ جانباز میشد اونوقت سهمیه میگرفتی دیگع بع بقیه نمیگفتی حلالت نباشه  سهم ...

نه استفاده نمیکردم چون وجدان دارم

اینجا از سهمیه استفاده میکنن

فکر میکنن اون دنیا راحت از پل صراط رد میشن ؟ اگه برای خدا انجام دادن پس امور دنیوی رو نباید بخوان

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

کسانی ک دارن آه و نفرین میکنن  خودشون اگه سهمیه داشتن با کله میرفتن😂😂😂😂

نه عزیزم همه اینجور نیستند البته خیلی ها اینجوری هستند اما نه همه .همون سهمیه ای ها هم هستند بینشون کسانی که از هیچ امتیازی استفاده نمی کنند و فقط و فقط با خدا معامله کردند . 

جنگ بچه بازی نبوده. قول میدم یه ترقه بزنن کنار گوش خیلیاتون شوهر یا پدر و فرزندتون رو اجازه نمی‌دید تا سر کوچه هم بفرستین چه برسه دست خالی جلو تانک و نفربر و خمسه خمسه‌ 

نمیدونم از اینکه دل و روده خواهر و مادرتون از روی درختا جمع کنید چه حسی بهتون دست میده. 

فقط آرزو میکنم کسایی که به این خانم میگن حلالت نباشه پنج دقیقه ۴ آذر سال ۱۳۶۵ اندیمشک بودن 💔

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
بابای شما اگر میرفت جنگ جانباز میشد اونوقت سهمیه میگرفتی دیگع بع بقیه نمیگفتی حلالت نباشه  سهم ...

بابای شما رفته جنگیده که شما سهمیه بگیری؟ 

این دوتا اصلا به هم ربطی ندارن

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

بابای شما رفته جنگیده که شما سهمیه بگیری؟  این دوتا اصلا به هم ربطی ندارن

چرا اینجوری فک نمیکنی که بخاطر اینکه شما و خانوادت الان صحیح و سالم نشستی خونه به ارزو های خودش نرسیده؟

شمااگه خدایی نکرده یه پدری داشتی که بخاطر مشکلاتش باعث اختلاف میشه و اکثر مواقع  عصبیه و همیشه ...

مگه فقط یک جانباز ممکنه عصبی بشه این همه خانواده هستند که پدرهاشون معتاد بیمار بیکار هستند درس هم میخونند خودشان هم با تلاش خودشون قبول میشن . اون بچه ای که کار می‌کنه درس هم میخونه اون بشر نیست ؟ اون بچه ای که پدرش فوت شده اما خودش بدون امکانات درس میخونه اون آدم حساب نمیشه ؟ در ضمن من اصلا به شما توهینی نکردم اما اگر ناراحت تون کردم پوزش میخواهم . 

به عنوان کسی که با رتبه ۵۰۰ نتونست حقوق دانشگاه های دولتی تهران و بهشتی و علامه رو بیاره و مجبور شد حقوق يكي از دانشگاه های دولتی نزدیک نزدیک تهران( اسمشو نمیگم که شناسایی نشم) بخونه و حسرت دانشگاه های دولتی تهران به دلش موند و از اون طرف همکلاسی های دبیرستانش چون یا باباهاشون هیات علمی بودن یا سهمیه ۵ و ۲۵ داشتن با رتبه های ۱۰ هزار و بیشتر تونستن دانشگاه های دولتی تهران همین رشته ی منو بخونن تا آخر عمرم تا قیام قیامت نمیگذرم از حقی که من و امثال من داشتیم و به جاش سهمیه ای ها ازش استفاده کردن

حالا این شما و این سهمیه هاتون... بفرمایین..!

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.