2777
2789
اخه میدونین  من خیلی خیلی خوب درس میخوندم از یازدهم  ولی متاسغانه ماه پیش پدر بزرگمو از ...

اگه مردی از سهمیه ات استفاده نکن 

به جاش به دانسته های خودت اعتماد کن 

انقدر هم نفرین مردم پشت سرت نباشه 

دوستم سهمیه داشت ولی استفاده نکرد، خودش دندانپزشکی آورد، ‌

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا فکر میکنی سهمیه دار ها قبولن کلاسمون  ۳. تا ۲۵ درصد داشتیم هیچ کدوم رشته تاپ نیاوردن

اونها دیگه هیچی بارشون نبوده شوت شوت بودند. کارنامه های سهمیه ای ها فراوان همه جا قابل مشاهده است . هم پنج درصدی ها هم بیست و پنج درصدی ها . خدا را شکر به یمن اینترنت مثل قبل نمیشه همه چیز را کتمان کنند .کارنامه هاشون راحت قابل مشاهده است .

اخه میدونین  من خیلی خیلی خوب درس میخوندم از یازدهم  ولی متاسغانه ماه پیش پدر بزرگمو از ...

شما خوب خوب درس بخون و روی سهمیه ات حساب نکن بدون اون کنکور بده تا نفرین و آه و ناله یک عالمه جوان پشت سرت نباشه .

شما خودت داشتی استفاده نمیکردی؟

خیر 

وجدان دارم . اگر جنگ رفتم و ادعا دارم به خاطر وطن و دین رفتم دیگه از مزایای دنیوی استفاده نمی کردم اما اگر استفاده کردم دیگه منتش را سر دین و قرآن و خدا و پیغمبر نمی گذاشتم گلم . میگفتم رفتم جنگیدم چون بعدش کلی برام منفعت داشت .

خیلی حرفتون زشت بود

زشت بیان کرد

ولی حق بوداین انصاف نیس

ماها راضی نیستیم ن از کسی ک این قانون رو وضع کرده ن از کسایی ک‌میدونن باز استفاده میکنن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

نمیشه که پای خدا را بکشید وسط از اون ورم کلی امتیاز اینجوری بگیرید . حقتون هست که بهتون رسیدگی بشه اما نه اینجور که یک نفر دیگه که از شما مستعد تر هست و زحمت بیشتری می‌کشه را از حقش بزنند و حق اونو بدن به شما . 

باید بهتون رسیدگی بشه باید مسکن و حقوق خوب بهتون تعلق بگیره ولی نباید یکی دیگه را از حقش محروم کنند تا موقعیت اونو به شما بدن .از کیسه خلیفه که نباید ببخشند .‌‌‌‌ما قدر دان جانفشانی پدران شما و امثال شما ها هستیم منتها راه قدردانی این نیست . هیچ جای دنیا از حق یکی نمی زنند بدن به یکی دیگه به بهانه تشکر و قدردانی 

نمیشه که پای خدا را بکشید وسط از اون ورم کلی امتیاز اینجوری بگیرید . حقتون هست که بهتون رسیدگی بشه ا ...

شما مثل اینکه هیچ اطلاعاتی از قوانین سهمیه ندارین که اینجوری حرف میزنین میتونین برین با یه سرچ متوجه شید که سهمیه ها مثل سهمیه مناطق بین خودشون سنجیده میشن و بخاطر اینکه تعدادشون کم تره نسبت به مناطق شانس قبولیشون بیشتره وگرنه حق کس دیگه ای ضایع نشده درضمن من پرسیدم درصد چقدر باید زد نگفتم بیاین بگین استفاده کنم یا نه و نصیحت بشنوم 

حلالت نباشه با سهمیه اگه میخوای بری

بابای شما اگر میرفت جنگ جانباز میشد اونوقت سهمیه میگرفتی دیگع بع بقیه نمیگفتی حلالت نباشه 

سهمیه جنگ همه جای دنیا هست اینقدر فکر نکنید حقتون خوردم