2777
2789
وقتی غم درصد کنکور رو میخورید یعنی زیاد هم علم بارتون نیست بیچاره مریضی ک بیافته زیر دست شما ها ک ف ...

نه خداوکیلی روزی هشت ساعت میخونم ولی استرس دارم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حلالت نباشه با سهمیه اگه میخوای بری

اوه کجای کاری بابا 

شصت درصد بچه های پزشکی سهمیه دارن 

همینه که فرت فرت مردم زیر دست همچین پزشکای بیسوادی میمیرن 

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

اینا مگه حلال و حروم حالیشونه

واقعنم.

حالم از تک تک سهمیه ای ها بهم میخوره البته یه سریام سهمیه دارن و ازش استفاده نمیکنن

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

واقعنم. حالم از تک تک سهمیه ای ها بهم میخوره البته یه سریام سهمیه دارن و ازش استفاده نمیکنن

چرا فکر میکنی سهمیه دار ها قبولن

کلاسمون  ۳. تا ۲۵ درصد داشتیم هیچ کدوم رشته تاپ نیاوردن

چرا فکر میکنی سهمیه دار ها قبولن کلاسمون  ۳. تا ۲۵ درصد داشتیم هیچ کدوم رشته تاپ نیاوردن

طرف با هشتاد هزار پزشکی آورده! 

اونا که با ۲۵ درصد رشته تاپ نیاوردن دیگه زحمت یه دونه تست زدن هم به خودشون ندادن سر جلسه

چرا فکر میکنی سهمیه دار ها قبولن کلاسمون  ۳. تا ۲۵ درصد داشتیم هیچ کدوم رشته تاپ نیاوردن

اینا دیگه هیچی حالیشون نبوده و نخوندن.۱۰ درصد میزدن تموم بود.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اونی که مامایی آورد روزی ۱۲ ساعت میخوند رتبه اش شد ۱۹۰۰ ۲۵ درصد که مامایی زنجان آورد دوست داداش ...

عزیرم کسی که ۱۲ ساعت درس بخونه ۱۹۰۰ سهمیه بیست و پنج درصد نمیشه . گلم میدونی رتبه ۱۹۰۰ سهمیه ۲۵ درصد یعنی رتبه اصلیش چیزی حدود ۱۹۰۰۰۰ بوده ؟! 

طرف با هشتاد هزار پزشکی آورده!  اونا که با ۲۵ درصد رشته تاپ نیاوردن دیگه زحمت یه دونه تست زدن ...

۸۰ هزار کشوری  اره ولی منطقه نمیشه 

ناعدالتیه خیلیی

داداش خودم شاگرد اول بود تراز برتر قلپ چی

سال دوم پزشکی اورد رفیقش شاگرد دهم بود با سهمیه اولین سال پزشکی ابران 

عزیرم کسی که ۱۲ ساعت درس بخونه ۱۹۰۰ سهمیه بیست و پنج درصد نمیشه . گلم میدونی رتبه ۱۹۰۰ سهمیه ۲۵ درصد ...

۱۹۰ هزار کشوری ۵۰ هزار منطقه

خیلیی ولی میخوند زنگ تفریح هم کتاب به دست بود

معدلش هم ۱۹ خورده 

اونی که مامایی آورد روزی ۱۲ ساعت میخوند رتبه اش شد ۱۹۰۰ ۲۵ درصد که مامایی زنجان آورد دوست داداش ...

رتبه ۱۵۰ سهمیه ۲۵ یعنی رتبه واقعی حدود ۱۵۰۰۰ هست . کی با همچین رتبه ای حقش دانشگاه ایران هست ؟!!!!! 

۸۰ هزار کشوری  اره ولی منطقه نمیشه  ناعدالتیه خیلیی داداش خودم شاگرد اول بود تراز برتر ق ...

چرا اتفاقا هشتاد هزار منطقه بودش 

اوضاع خراب تر از چیزی که فکرشو کنی هست 

این هیچی، بعدم راحت میرن سرکار و بقیه مسائل

اونهایی که واقعا زحمت کشیدن یا بار علمی شون بالاست، اینجا نمیمونن