2777
2789

ببین من دختر عمم داره برای تیزهوشان میخونه روزی ۱۰۰ تا تست میزنه از هر مبحث ۲۰ تا

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر روز  باید حداقل 90 تست حل کنی 30 تست از هر بخش 

دو روز در هفته هم باید بزاری تست هایی که اشتباه زدی رو دوباره مرور کنی و بزنی 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بایدی وجود نداره هرجور راحتی 

من خودم اون موقع که برای تیزهوشان میخوندم هرجوری بود میزدم

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

تست های مهر و ماه رو بزن خیلیییییی خوبه

آخی یاد خودم افتادم 

کاش هنوز تو اون دوره بودم

پسر من با همین کتاب تیزهوشان قبول شد فقط دوهفته تست زد

اون قطعا هوشش خیلی بالا بوده که دو قفته ای قبول شده من شش ماه تست زدم فرزانگان ۱ قبول شدم

اون قطعا هوشش خیلی بالا بوده که دو قفته ای قبول شده من شش ماه تست زدم فرزانگان ۱ قبول شدم

منم همینطوری هستم اصلا بدون اینکه تمرین کنم از ۵۰ تا تست ۴۰ تاش رو درست میزنم

تو آزمون های شبیه ساز منظورم هست

فقط ببین یه چیزی رو خواهرانه بهت میگم تمام تلاشت رو بکن بری تو آینده ات رو تضمین میکنی