2777
2789
من دخترم کلاس سومه ، از ششم آزمون بده بهتره یا همون دبیرستان ؟ جو اونجا بد نیست ؟ دلم نمیخاد همه زند ...

بببن من عاشق درس بودم عاشقش بودم 

قطعا از مدارس دیکه سخت تره من ششم به هفتم آزمون دادم رفتم تو خیلی خوبه خیلی خوبه

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم کلاس سومه ، از ششم آزمون بده بهتره یا همون دبیرستان ؟ جو اونجا بد نیست ؟ دلم نمیخاد همه زند ...

من دختری بودم که در کنار درسم خیلی هم قرتی بودم به خودم به موهام به لباسام به دوستام خیلی می‌رسیدم و مامانم همیشه عقیده داشت همه چی درس نیست و من به همه چی می‌رسیدم و در کنار اون درسم هم خیلی قوی جلو بردم

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

قطعاااااا ششم چون نهم سخته ، یه چیزم بگم بهتون 

تیزهوشان ششم قبول شن تو اون سه سال راهنمایی سطح بالا میخونن دبیرستان خیلی راحت میشه براشون ، راجب جو اونجا باید بگم که یکم جو رقابتی زیاااد و گاهی خسته کننده داره ، الان اونایی که نهم قبول میشه یکم شاید سختشون باشه بین بچه ها چون اونایی که از هفتم تیزهوشان هستن تو پایه دهم ، یازدهمم تموم میکنن😁😁

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓

من در کنار اون جو رقابتی دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که الان بعد این همه سال هنور باهم جون جونی هستیم

بببن من عاشق درس بودم عاشقش بودم  قطعا از مدارس دیکه سخت تره من ششم به هفتم آزمون دادم رفتم تو ...

ببخشید وقتتو میگیریم ولی یعنی چی سخت تره ؟ 

ببین از لحاظ ذهنی مشکلی نداره مثلاً وقتی جمع ۲ رقمی رو میخوندن من بهش جمع ۶ رقمی رو یاد دادم و دوس داشت ، یا الآن که جدول ضرب یاد گرفتن من جمع ۲ رقمی در ۲ رقمی رو دارم یادش میدم ذهنی حساب کنه.

راجع به فیزیک ، شیمی ، نجوم... خیلی وقتا صحبت می‌کنیم ، مث ۲ تا آدم بزرگ.

ولی اینکه مثلاً از روی درس فلان چن بار رونویسی کنه یا مثلاً بعد چند ماه هنوزم از رو جدول ضرب رونویسی میکنن بدش میاد.

الآن بعد مدرسه یه ساعته تکالیفشو انجام میده بعدازظهر رو کتاب داستان می‌خونه ، موبایل بازی می‌کنه ، عکس و فیلم ادیت می‌کنه یا کلیپ می‌سازه ، اینکه تایمش بعد مدرسه هم بخاد راجع به درس و مدرسه باشه قطعاً سمپاد مناسبش نیست 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
قطعاااااا ششم چون نهم سخته ، یه چیزم بگم بهتون  تیزهوشان ششم قبول شن تو اون سه سال راهنمایی سط ...

ممنون از راهنماییتون ، یه پیام دیگه در ادامه صحبت یکی دیگه از دوستان ریپلی کردم ، ممنون میشم اونم بخونید ، شک دارم تیزهوشان مناسبش هست یا نه.

ببخشید وقتتو میگیریم ولی یعنی چی سخت تره ؟  ببین از لحاظ ذهنی مشکلی نداره مثلاً وقتی جمع ۲ رقم ...

ببین نه اصلا اینجوری نیست یه ساعت بخونه بعد بره که دیگه بره من تا ساعت ۳ مدرسه بودم ساعت ۳ تا ۹ با ۱۰ شب یه سره درس میخوندم و با عشقم میخوندم گوشی رو کلا خاموش میکردم در هفته وقت های خالی هم با دوستام بودم اینطوری نیست که رونویسی و فلان اینا ولی من یادمه کلاس هفتم که بودم‌ داشتم مطالب زیست ۱۱ رو میخوندم یا ریاضی ۱۰ رو میخوندم اگه بره اون تو قید خیلی چیزارو باید بزنه ولی آینده اش تضمینه

ببین نه اصلا اینجوری نیست یه ساعت بخونه بعد بره که دیگه بره من تا ساعت ۳ مدرسه بودم ساعت ۳ تا ۹ با ۱ ...

باید بسنجم ببینم اهلش هست یا نه ، فعلأ یکی دو سال وقت داره ، باید سوقش بدم به اون سمت ، ممنونم از راهنماییتون.

ممنون از راهنماییتون ، یه پیام دیگه در ادامه صحبت یکی دیگه از دوستان ریپلی کردم ، ممنون میشم اونم بخ ...

والا اونو نمیشه گفت باید ببینید روحیه و اخلاق دخترتون چطور هستش ، من خودمم خرخون نبودم از درس فراری بودم خیلی زرنگ بودما ولی درس دوس نداشتم 😂 ولی خب الان نهمم و سه ساله تیزهوشانم در اثر جو اینجا کم کم خودمم با علاقه درس میخونم....

والا اونو نمیشه گفت باید ببینید روحیه و اخلاق دخترتون چطور هستش ، من خودمم خرخون نبودم از درس فراری ...

اینکه گفتم باید ببینید اخلاق دخترتون چجوریه بخاطر این پرسیدم که مثلا جوری هستش که خودش و با شرایط سازگاری بده یا نه؟ اگه بتونه تو هر شرایطی اوکی باشه که مشکلی پیش نمیاد من خودم اینطوریم

ضمن اینکه بنظرم تو ششم حتماً روش کار کنید قبول شه چون اونایی که تیزهوشان هستن اکثرا آینده روشنی دارن❤️

اینکه گفتم باید ببینید اخلاق دخترتون چجوریه بخاطر این پرسیدم که مثلا جوری هستش که خودش و با شرایط سا ...

ممنون از راهنماییتون 🙏

فقط ببین یه چیزی رو خواهرانه بهت میگم تمام تلاشت رو بکن بری تو آینده ات رو تضمین میکنی 

عزیزم الان شما در چه موقعیت و مقطعی هستین؟ اینکه گفتین آیندتون تضمینه خواستم بدونم شما الان در چه وضعیت تحصیلی یا مادی یا شغلی یا تحصیلی هستید ؟