2777
2789
منم همینطوری هستم اصلا بدون اینکه تمرین کنم از ۵۰ تا تست ۴۰ تاش رو درست میزنم

ببخشید میدونم خیلی وقته از تاپیکتون گذشته...من میخوام با پسرم کار کنم برا ششم ولی نمیدونم چجوری حل میشن میتونیین راهنماییم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من امسال نهم هستم میخوام نمونه یا تیزهوشان قبول بشم تو شهر ما فقط تیزهوشان تجربی هست و خیلی خیلی کم بر میدارن منم رشته تجربی میخوام تو تستای درسی مشکلی ندارم جز ریاضی و بقیه رو خوبم خوب میزنم برا نمونه دژکوب گرفتم قراره ۳۱ استان رو هم بگیرم ولی هوش رو الان شروع کردم هوش کمپلکس رو کیا اینجا ازش استفاده کردن؟ میخواستم بدونم عین همین کتاب میدن یا مشابه و اینکه راضی بودین؟

سلام من امسال نهم هستم میخوام نمونه یا تیزهوشان قبول بشم تو شهر ما فقط تیزهوشان تجربی هست و خیلی خیل ...

تست های ریاضی روتین هست سعی کنید چندتا تیپ که اسون هستند رو انتخاب کنید و حداقل 20درصد رو بزنید واقعا راحته حالا اگر درکل ریاضیتون ضعیفه رو درسایی مثل فارسی و علوم سرمایه گذاری کنید. در این وقت باقی مانده بهترین پیشنهاد من برای شما 31 استان هست، من فقط 31 استان زدم و قبول شدم فارسی و علوم و اجتماعی و هدیه هم خوب بودم بجز ریاضی که لنگ میزدم توش دقیقا مثل شما بودم اما بعدا که اومدم دبیرستان بهتر شدم، نگران نباشید نمونه و تیزهوشان چیز غولی نیست و در شهر کوچک هم قبولی راحتتره چون سطح علمی پایینتری داره البته زمان ما ازمون نمونه و تیزهوشان جدا بود و ادغام نشده بود هنوز.

اما درکل پیشنهاد من به شما اینه که ازمون های 31 استان رو حل کنید و اگر سوالی رو بلد نبودید اول از پاسخنامه استفاده کنید و اگر بازم یاد نگرفتید میتونید از فیلمای خود کتاب استفاده کنید که عالی هست. نگران نباشید انشالله قبول میشوید. من خودم الان پایه 12 و کنکوری هستم

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنمicon

سلام من کتاب هوش کمپلکس رو برای پسرم خریدم اصلا راضی نیستم کلافه میشه میشینه پاشچیکار کنم؟ توروخدا ی ...

منمیدونم دخترم امسال میره ششم

چه کتابی بخرم براش یا با چه استادی

ممنون میشم راهنمایی کنید