2777
2789
عنوان

ترس از,بیماری کسی داره

1513 بازدید | 53 پست

تورو خدا اگه کسی بدون دارو خوب شده کمکم کنه

یه موقع از,حمله قلبی میترسیدم بعدش کرونا بعدش معده درد بعد فشار خون بعدش سردرد حالا هم از اضطراب

کلا تا دلیل و درمان یه علامت بیماری رو پیدا نکنم ذهنم مشغول میشه 

نمیتونم هم به چیزای دیگه حواسمو پرت کنم 

یه علامت میبینم اخرین خاطره بد که باهاش داشتم به ذهنم میاد دیگه ول کن نمیشه

با سرگرم کردن خودم هم مشکلم حل نمیشه

در حال حاضر فلوکساتین میخورم ولی میخام فکرم عوض شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با خودم میگم من چرا اضطراب دارم اخه بیخودی?

شایع ترین بیماری روانی دنیا هست

خیلیییییییییییا دارن

چیز عجیبی نیس

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
عزیزم  خب تا علایم اضطراب هم میبینم فکرم پیش اون علایمه میمونه نمیدونم چیکار کنم

اکثرا میتونه دردای روان تنی باشه بهش سایکوسوماتیک هم میگن

ینی بیماری خاصی نداری ولی بخاطر استرس و اضطراب و اینا تو بدنت یه دردا و حالتای خاصی پیدا کنی

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

[QUOTE=281180370]اضطراب ک دیگ ترس ندارع  من از سرطان و عمل میترسم[/QUOTاخه یهویی بهم علایم اضطراب میاد میترسم

با خودم میگم چرا اومد چرا تموم نمیشه این واسم بیقراری میاره

اکثرا میتونه دردای روان تنی باشه بهش سایکوسوماتیک هم میگن ینی بیماری خاصی نداری ولی بخاطر استرس و ا ...

میدونی چیه

من.اخرین بار استرس داشتم قرص خوردم خوب شدم

حالا با خودم همش میگم استرس بگیرم چیکار کنم

این فکر خودش واسم استرس اورده حالا

تورو خدا کمکم کنین

من یکی دوسال عذاب میکشیدم اما خود به خود رفع شد الان دیگه اصلا فکرم نمیره پیش بیماری حتی اگه علائم د ...

عزیزم

چجوری

من قبلا ترس از بیماری جسمی داشتم

حالا چون فکر میکنم بیماری روحی باید فقط قرص بخوری تا خوب شه همش از,اضطراب و استرس میترسم

[QUOTE=281180370]اضطراب ک دیگ ترس ندارع  من از سرطان و عمل میترسم[/QUOTاخه یهویی بهم علایم اضطر ...

خب این افکار اضطرابو بیشتر می‌کنه کمتر نمیکنه که 

شما هروقت اضطراب اومد سراغت بشین یجا آروم خودتو شل کن و نفس عمیق بکش 

و ب این نفس ها دقت کن ببین که وقتی نفستو میگیری هوا خنک می‌ره داخل دماغت و وقتی بیرون میدی هوای گرم آزاد میشه  تا ده دقیقه انجام بده 

کنترل میشه 

میدونی چیه من.اخرین بار استرس داشتم قرص خوردم خوب شدم حالا با خودم همش میگم استرس بگیرم چیکار کنم ...

خب بازم قرص بخور

زیر نظر روانپزشک

یه سری بیماریا هست که بخاطرش تا اخر عمر باید قرص بخوری مث فشار خون و اینا

دکتر به من گف راجبه بیماری روانی هم همین فکرو کن

هیچ عیبی نداره که دارو بخوری براش