2777
2789

اندازه ی گوشت و پیاز و لپه خوبه برا دو نفر ؟ 

ته دیگ چجوری درست کنم 

دستور پخت قیمه خوب دارید بگید لطفا و این که گوشت چقد طدل میکشه بپزه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لپه زیاده

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

لپه خیلی زیاده برای این مقدار گوشت 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

فک کنم لپه زیاده... اگه برای ناهاره بجنب گوشت نمیپزه ها. 

فکر کنم برای افطاره

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

گوشتو تفت بده خوب تو پیاز ولی پیاز نسوزه بعد اب جوش بریز تا نصف ظرفت بزارش  بپزه بعد لپه رو تو روغن تفت بده بریز توش  بعد نیم ساعت بعدش باید بزاری خوب سه چهار ساعتی بپزه باهم بعدم که  ۳۰دیقه اخر ربو تفت میدی میریزی توشش چوب دارچین داری یدونه بنداز توش خیلی خوب میشه

لپه نفری دو قاشق کافیه 

بقیه خوبه 

اول گوشت و با پیاز و زردچوبه و فلفل سیاه تفت بده 

بعد لپه رو بریز یه تفت کوچیک بده 

رب بزن ب مواد در حد دو قاشق و تفت بده 

بعد آب اضافه کن تا سه چهارم قابلمه 

ولی دیر شروع کردی لپه شاید نپزه

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40