ابرتپل مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2116 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 176 پست خانوما من دادخواست طلاق دادم مشاوره هام رو هم رفتم ولی به اشتباه دادخواست یک طرفه دادم در صورتی که وکالت طلاق دارم جلسه اول رو برام 10 اردیبهشت دادن الان میتونم کاری کنم جلسه زودتر بشه؟ 1402/01/03 | 01:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانsami عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 10531 بچه هارونمیزنه؟؟؟؟ نه اصلارابطه ش خوبه با بچه ها منو نمیخواست که اصلا برام مهم نبود
amirail عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 285 نه قبلا مشروب میخورد و پرونده شرب خمر داره من الان نمیتونم بچه هام بیارم پیش خودم چون خونه پد ... پس بایدیازندان رفته؟باشه یاشلاق خورده باشه
مامانsami عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 10531 ببخشیدابچه هامادرمیخوان نه زن بابا نه پرستاردومابچه هاهم خدابزرگ مطمئن باش سعی کن مدرک ودلیل وایناجم ... باید بتونم برای بچه هام شرایط خوب فراهم کنم بعد بیارمشون پیش خودم الان شرایط ندارم
amirail عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 285 نه اصلا رابطه ش خوبه با بچه ها منو نمیخواست که اصلا برام مهم نبود هزاری م خوب باشه بچه هامادرمیخوان
amirail عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 285 باید بتونم برای بچه هام شرایط خوب فراهم کنم بعد بیارمشون پیش خودم الان شرایط ندارم میدونم گفتی منم میگم ک تامدرک ودلیل جمع کنی شرایط هم اوکی میشه
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1921 همین جا لطفا بگید من درخواست دوستی قبول نمیکنم بنده درخواست ندادم، مطلبی نبود که حتما باید توی بخش خصوصی عنوان بشه. توی تایپک خودتون پیام داده بودم. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
مامانsami عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 10531 بنده درخواست ندادم، مطلبی نبود که حتما باید توی بخش خصوصی عنوان بشه. توی تایپک خودتون پیام داده بودم ...
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1921 سلام، توی درخواست های بنده نیست، یا شاید هم به علت ترک برداشتن ال س دی گوشیم باشه که دستم خورده باشه.به هر حال اگه مزاحمت ایجاد شده پوزش. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
مامانsami عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 10531 سلام، توی درخواست های بنده نیست، یا شاید هم به علت ترک برداشتن ال س دی گوشیم باشه که دستم خورده باشه ... فقط خواستم سوالتون و همین جا بپرسید چطور اون عکس و پاک کنم؟
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1921 فقط خواستم سوالتون و همین جا بپرسید چطور اون عکس و پاک کنم؟ روی سه نقطه بزنید بعد پاک کردن کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1921 سه نقطه رفته نیست مسئله ای نیست، زمانش بگذره پاک میشه سه نقطه. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل