2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 176 پست
اول اینکه حرص نخوردوم اینکه قسمت بوده کاری نمیتونی باتقدیربکنی سوم اینکه اشتباهه کفکرکنی ازخودت متنف ...

چون بچه هام دارن اذیت میشن 

خیلی تلاش کرد کاری کنه پسرم ازم متنفر بشه ولی نتونست برعکس پسرم شدیدا عاشق منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواست بااین کارتحقیرت کنه وخوردتت کنه وگریه تودربیارهه

10 سال منو تحقیر کرد و من احمق سکوت میکردم الان فکر میکنم میسوزم همش از خودم میپرسم چرا اجازه دادی یه لو لول تحقیرت کنه؟؟؟

چون بچه هام دارن اذیت میشن  خیلی تلاش کرد کاری کنه پسرم ازم متنفر بشه ولی نتونست برعکس پسرم شد ...

میدونم یه دقیقه ب حرف من گوش بدهفقط یه دقیقه بهت گفتم کاری کن بزنه توروبروضرب وجرح شکایت کن و....خب ولی بچه هامادرهم میخوان توم اذیتش کن اصلاپسراطرف مادرشونن این خدادادیه کاری ب گل پسرهم ندارم ولی اذیت نکن خودتو

خودت میتونی بری هایه دقیقه بروحیات وحش قسمت حیوانات موزی 

خواهرش خود ابلیسه 

من همیشه میگم دختر خواهرش روباه مکار و خاله ش گربه نره هستن

خیلی کثیفن و به شدت حسود یکی نیست بگه به من چه شما ها هیچی نشدید هنرتون شوهر کردن و آویزون جیب شوهر شدن بود 

حرصشون میگرفت من تو خونه نشستم و دارم پول درمیارم دستم تو جیب خودم هست

10 سال منو تحقیر کرد و من احمق سکوت میکردم الان فکر میکنم میسوزم همش از خودم میپرسم چرا اجازه دادی ی ...

اول ب خاطرزندگی وبچه هاسکوت میکردی اون ازخانم بودن توبودوبیشعوری اون خب ولی ازالان ب این فکرکن ک بتونی حقتوبگیری وبتونی بچه هاروپیش خودت نگه داری

میدونم یه دقیقه ب حرف من گوش بدهفقط یه دقیقه بهت گفتم کاری کن بزنه توروبروضرب وجرح شکایت کن و....خب ...

نمیزد 

وکیل به من گفت با دعوا و کتک کاری برو که نتونه عدم تمکین بگیره روز آخرم بحث کردیم خواستم به دعوا بکشه که فهمید سریع رفت از خونه بیرون از طرفی بچه ها ترسیدن کنار کشید 

همه به میگن از دستش خلاص شدی برو پی زندگیت

عمه ش گفت برو این آدم نیست داشت میکشتت بابام گفت نمیومدی از فشار عصبی سکته میکردی 

ما خانوادگی بیبی فیس هستیم ولی من تمام موهام سفید شده از دستش

خواهرش خود ابلیسه  من همیشه میگم دختر خواهرش روباه مکار و خاله ش گربه نره هستن خیلی کثیفن و ب ...

اینابیماری ویروسی هه خب وقتی یک نفرپست فطرت باشه یه سری چیزاونبینه ب خانواشم منتقل میکنه 

اول ب خاطرزندگی وبچه هاسکوت میکردی اون ازخانم بودن توبودوبیشعوری اون خب ولی ازالان ب این فکرکن ک بتو ...

الان شرایط ندارم بچه هام و بیارم اونم نمیده بچه ها و مخصوصا پسرم ولی من تلاش میکنم بتونم بیارمشون پیش خودم البته در آینده

نمیزد  وکیل به من گفت با دعوا و کتک کاری برو که نتونه عدم تمکین بگیره روز آخرم بحث کردیم خواست ...

کاری نداشت،خودتو محکم میزدی چون درگیری واهالی شنیده بودن راحت تحقیقات محلی ب نفعت میشد 

کاری نداشت،خودتو محکم میزدی چون درگیری واهالی شنیده بودن راحت تحقیقات محلی ب نفعت میشد 

تو ساختمون ما کسی نبود خالی بود 

اون آدم سمی تموم شد خیلی وقته برای من مرده اصلا نمیخوام بدونم همچین موجوداتی رو زمین هستن

درسته دوری از بچه هام سخته ولی من مطمئنم روزای خوب میان و همه چیز به وقتش درست میشه

وقتی اونجا بودم حالم خیلی بد بود همش گریه میکردم بچه هام پر از استرس بودن خودم عصبی بودم همیشه میگفتم خدایا منو نه ولی بچه هام و از وضع نجات بده مرگ منو بده این بچه ها گناه دارن مادر سالم میخوان

وقتی دادگاه حکم بده اون نمیتونه نده معتادنیست؟؟؟؟

نه قبلا مشروب میخورد و پرونده شرب خمر داره 

من الان نمیتونم بچه هام بیارم پیش خودم چون خونه پدرم هستم و میرم سر کار کسی نیست نگهشون داره و من اونقدر درآمد ندارم تامینشون کنم اونم نفقه بده نیست آدم پستی هست میخواد من کارم و از دست بدم چون خواهراش بهش گفته بودن نذار کار کنه 

وضع مالیش نسبتا خوبه بچه ها تامین هستن پیشش

تو ساختمون ما کسی نبود خالی بود  اون آدم سمی تموم شد خیلی وقته برای من مرده اصلا نمیخوام بدونم ...

ببخشیدابچه هامادرمیخوان نه زن بابا نه پرستاردومابچه هاهم خدابزرگ مطمئن باش سعی کن مدرک ودلیل وایناجمع کنی ک نمیتونه نگه داره وحضانت وبگیری