2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 176 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدابچه هامادرمیخوان نه زن بابا نه پرستاردومابچه هاهم خدابزرگ مطمئن باش سعی کن مدرک ودلیل وایناجم ...

باید بتونم برای بچه هام شرایط خوب فراهم کنم بعد بیارمشون پیش خودم الان شرایط ندارم 

همین جا لطفا بگید من درخواست دوستی قبول نمیکنم

بنده درخواست ندادم، مطلبی نبود که حتما باید توی بخش خصوصی عنوان بشه. توی تایپک خودتون پیام داده بودم.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

سلام، توی درخواست های بنده نیست، یا شاید هم به علت ترک برداشتن ال س دی گوشیم باشه که دستم خورده باشه.

به هر حال اگه مزاحمت ایجاد شده پوزش.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
فقط خواستم سوالتون و همین جا بپرسید چطور اون عکس و پاک کنم؟

روی سه نقطه  بزنید بعد پاک کردن

سه نقطه رفته نیست

مسئله ای نیست، زمانش بگذره پاک میشه سه نقطه.