2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شده بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 70 پست
بله ولی آدما تغییر می کنن

تغییر نمیکنن میزارن خرشون از پل بگذره بعد دوباره همون کارایی که خودشون دوست دارن رو تحمیل میکنن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا دوران قاجاره آخه مانتوت کوتاهه بلنده شالت کجه فلانه ایش

اتفاقا اکثر خانومهای اینجا خوششون میاد که شوعراشون اینارو بهشون بگه😂😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فکر میکنن نشانه ی عشق و علاقه ی زیاده😂😂😂😂😂😂

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

همون‌طور که گفتم بعضیا اولش حساسن بعد عین خیالشون نیس

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
لطفا راهنماییه غلط نکنید پس فردا هم شوهرش هرکار دلش خواست میکنه و اگه خانمش اعتراض کرد میگه دوست دا ...

ولی بنظرم شما تجربه زندگی ندارید

یعنی چی هرکاری که بخواد میکنه؟منظورتون رو دقیق تر بگید

خانم رو قبل عقد اینشکلی دیده و پسندیده تغییر دادنش دیگه چیه؟

حالا اونم نهایت به سلیقه ی خودش لباس بپوشه که اونم حق مسلم هر انسانیه

نمیدونی ی عمر عقایدشو بهت تحمیل کردن یعنی چی

شما ها زندگی رو فقط کوتاه اومدن و تو سری خور بودن شناختین

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شاید تظاهر نمی کنن بالاخره بقول شما بعضی آدما تغییر می کنن فکرها عوض میشه 

نظرتون محترمه

ولی از نظر من آدم بالغ که به ثبات شخصیتی رسیده دیگه تغییر نمیکنه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

حالا خیلی کوتاه نپوش خیلی بلندم نپوش حد وسط رو بکیر جفتتون راضی بشین 

یا مثلا بگو وقتی با تو هستم میپوشم تو پیشم نباشی اصلا نمیپوشم تو ماشینیم  سواره میریم دیگه قرار نیست خیابون گردی کنیم خانوادت هم از خودمونن دیگه لااقل بزار با تو کنار خانواده شوهر خوشتیپ باشم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
شوهر من همین بود اوایل خیلی گیر بود الان نه

مال خودمم ولی نه خیلی ام فقط کنو می‌نداخت جلو خودش پشت سرم می‌اومد چقدر حرص می‌خوردم بدم می‌اومد  اما الان بی روسری هم برم بیرون کاری نداره از هفت دولت آزادم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن