2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شده بیاین بگم

1676 بازدید | 70 پست

امروز سوار ماشین شدم نامزدم گفت برو لباساتو عوض کن مانتوت کوتاهه استایلتو دوس ندارم منم خوشم میاد ولی شوهرم گیر داد غیرتی شد منم قهر کردم امدم خونه اونم رفت بعد گفت مامانم شام گذاشته میگه برو ایسانو بیار منم گفتم نمیام بنظزتون زنگ بزنم بگم بیاد دونبالم یا نرم ؟

میتونسی قشنگتر بگی 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو ولی لباسی که دوست داری بپوش

اگه الان کوتاه اومدی تا آخر عمرت باید کوتاه بیای

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شوهراتون رو با مامانشون تنها نزارید 😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
برو ولی لباسی که دوست داری بپوش اگه الان کوتاه اومدی تا آخر عمرت باید کوتاه بیای

لطفا راهنماییه غلط نکنید

پس فردا هم شوهرش هرکار دلش خواست میکنه و اگه خانمش اعتراض کرد میگه دوست دارم دلم میخواد...

زن و شوهر باید نیم من باشن تا با هم یک من بشن.

اتفاقا غیرت مرد رویه زن از نظر من خیلی هم دوست داشتنیه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

همین الان جوری که دوست داری بپوش البته بعضیا اولش حساسن

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن