2777
2789
عنوان

اساتید کباب کوبیده بیان یه لحظه

1508 بازدید | 66 پست

سال نو بر همگی شما مبارک،امیدوارم تو این سال بهترینها براتون رقم بخوره اونم تو اوج بیخیالی...

خب حالا سوال من:پنج کیلو چرخ کرده که بعدا مخلوط ده تا پیاز  بیشتر هم میشه،چند سیخ ازش درمیاد؟۲۲ نفریم سه تا هم مرغ بزرگ میزنم برا جوجه کباب...

نمیدونم فقط میدونم خیلی در میاد  

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام کم بیاد عزیزم اضافه هر چی میخواد دربیاد

نه بابا محاله کم بیاد

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من فقط میدونم پیازش خیلی کمه؟؟

قبلا درست کردی؟؟؟

ما ک درست میکنیم با پیاز بیشتر خوشمزه تره

وزنش تقسیم کن بر ۲۰۰ هر سیختو از قبل وزن کن و اینجوری میدونی چنتا سیخ میشه

تیکر یکسالگی گل پسرم  
۵ تا پیاز کمه دختر  نصف اندازه گوشت باید پیاز بزنی یعنی ۲.۵ کیلو پیاز چند نفرین؟

عریزم گفتم بیشتر از ده تا پیاز که دو کیلو نیم میشه،با خودمون ۲۲ نفر احتمال زیاد بدم ببره برا یه نفر،که میشیم ۲۳،میخوام حداقل نفری دو سیخ کوبیده بخورن

من فقط میدونم پیازش خیلی کمه؟؟ قبلا درست کردی؟؟؟ ما ک درست میکنیم با پیاز بیشتر خوشمزه تره وزنش ت ...

گفتم بیشتز از ده تا پیاز،آره بابا درست کردم ولی بازم میپرسم نمیخوام کم بیاد،پیاز زیاد احساس میکنم گوشت رو میسوزونه

سه میلیون و نیم شده مرغها و گوشت چرخ،عیب نداره فقط نمیدونم کافیه یا نه

تو با سه و نیم میتونستی نصف منوی یه رستوران رو بخری😂

چندنفرید؟

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇