خرررررگووووشششش مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 عنوان نامزدم..... 😞😭 | مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 40 پست نامزدم گفت واسه مراسم ما رسم نداریم دی جی بیاریمگفت فامیلامون خوششون نمیاد و عروس و داماد رو با صلوات بدرقه میکنن 🙁😐منم گفتم هروقت تونستی چیزی ک نامزدت ازت میخواد رو فراهم کنی بعد بیا وگرنه من مراسمو بهم میزنم 😞😭حالا چیکار کنم 1402/01/02 | 11:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 اگر من بودم اصلا قبول نمیکردم البته بستگی به فرهنگ داره که مثلا هر خانواده چه رسمی داشته باشه منم قبول نکردم گفتم قرار باشه تو عروسیه من کسی دخالت کنه و این رسمای مسخره باشه همونجا مراسمو بهم میزمم
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 بگو رسم فامیل ماهم اینه بزن و بکوب و رقص باشع بجانیارم ناراحت میشن خودشون دیدن رسمای مارو
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 ما رسم داریم واسه عروس طلا زیاد میگیرنبهم میگه حتی از رسمتون واست بیشتر طلا میگیرم ولی تو واسه همین یکی گوش کن ب حرفمگفتم خودم دوبرابراونی ک بخوای بگیری دارم مث بچه ها دهنمو نبند با طلا😐😐😑😑
adallyn عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 187 منم قبول نکردم گفتم قرار باشه تو عروسیه من کسی دخالت کنه و این رسمای مسخره باشه همونجا مراسمو بهم می ... عقیده ها که متفاوته شاید باعث مشکل بشه دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 میگه هرچی بگی میارم ولی دی جی ن 😐😐😐😐 خب وقتی دی جی نیاره یعنی تو اون مراسم اهنگی قرار نیست باشه عروس بشینه و پاشه باید صلوات بگناابته ک نامزدم میگه اخر مراسمه صلواتاشون🙁😑😑
adallyn عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 187 میگه هرچی بگی میارم ولی دی جی ن 😐😐😐😐 خب وقتی دی جی نیاره یعنی تو اون مراسم اهنگی قرار نیست باشه ... خب اینطوری که اون عروسی ،عروسی نمیشه😔😂😂😂 دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂
۹۸ashe عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2568 اگر واقعا دوخانواده خبلی اختلاف دارید بنظرم بیشترفکرکن.اگر که نه مشکلتون فقط همینه و از پسره مطمنی که خصوصیت خوبش خیلی بیشتره.بنظرم برای یه مراسم خرابش نکن .به یه حد بینابین برسید یکم شما کوتاه یکم اونا
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 خب اینطوری که اون عروسی ،عروسی نمیشه😔😂😂😂 اره والا بیشتر شبیه روزه میشه تا عروسی😑
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 اگر واقعا دوخانواده خبلی اختلاف دارید بنظرم بیشترفکرکن.اگر که نه مشکلتون فقط همینه و از پسره مطمنی ک ... عزیزم من اگه یه بار کوتاه بیام بعد خودشونو باور میکنن چراباید ب ارزویی ک دارم ب خاطر چهارتا فامیل ک هیچ نقشی توزندگیمون ندارم کوتاه بیام خوبیاشو داره ولی همین حرفش واقعا رواعصابم بود 😐😑
adallyn عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 187 اره والا بیشتر شبیه روزه میشه تا عروسی😑 دقیقا 🥲😂بدون دی جی و آهنگ خوش نمیگذره دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 اگر واقعا دوخانواده خبلی اختلاف دارید بنظرم بیشترفکرکن.اگر که نه مشکلتون فقط همینه و از پسره مطمنی ک ... من هنوز ب خانوادم نگفتم این بحث فقط بین من و اون بود اگه ب نتیجه ایی نرسم بعد ب خانوادم میگم چون خانوادم خصوصا بابام بگه مجبور میشه انجام بده
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 دقیقا 🥲😂بدون دی جی و آهنگ خوش نمیگذره اهنگو ک میارههههههدی جی نمیارعاینشو نمیدونم چرا🙁😐😑😂😂 دی جی چ فرقی با اهنگ گذاشتن دارع😐😐😐😐
خرررررگووووشششش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 66 میگه اخر مراسما همه رسم دارن ک عروس و داماد رو باصلوات میبرن توخونشونکسی این رسم رو داره؟؟
adallyn عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 187 اهنگو ک میارهههههه دی جی نمیارع اینشو نمیدونم چرا🙁😐😑😂😂 دی جی چ فرقی با اهنگ گذاشتن دارع ... زیاد فرقی هم نداره دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂
adallyn عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 187 میگه اخر مراسما همه رسم دارن ک عروس و داماد رو باصلوات میبرن توخونشون کسی این رسم رو داره؟؟ ینی چطوری از وقتی که عروسی تموم شد صلوات میفرستن میبرن عروس و داماد رو یا فقط در خونه دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂