2777
2789
عنوان

نامزدم..... 😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 40 پست

میفهمم چی میگی ولی ببین بخاطر یه مراسم زندگیت خراب نکن بخدا بری تو زندگی میبینی چقدر مشکلات داره که این پیشش هیچ.تو باید اصل بزاری اول خانوادش ببینی خوبن پسره واقعا ۶۰.۷۰درصد معیارهات داره.بعد اینکه فرض کن بخاطر یه مراسم بهمش زدی مطمنی اونی که عروسی اونجور که میخای میگیره دیگه خوشبخت میشی

ینی چطوری از وقتی که عروسی تموم شد صلوات میفرستن میبرن عروس و داماد رو یا فقط در خونه

نمیدونم اینو ک از تو تالار تا دم خونم صلوات میکن یا فقط وقتی ک میخوایم بریم توخونه🙁😑😂 چ چیزا بخدا عروسی یعنی شادی😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم چی میگی ولی ببین بخاطر یه مراسم زندگیت خراب نکن بخدا بری تو زندگی میبینی چقدر مشکلات داره که ...

عزیزم 2 ساله نامزدیم تواین دوسال هیچ مشکلی نداشتیم خداروشکر فقط سراینکه اون میگفته من ب حرفش گوش نمیدم ک اونم حل شد کنار اومد خودش 

اون میگه هرچی بگی تو مراسمت میارم ولی فامیلامون از دی جی خششون نمیاد خصوصا مامانش

مشکل من الان باهاش اینه وگرنه تواین مدت هیچ اختلاف فرهنگی نداشتیم

منتظر باش ببین چی میکنه 

اختلاف مذهبی داریدااااااا مشکل ساز میشه 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
 نمیدونم اینو ک از تو تالار تا دم خونم صلوات میکن یا فقط وقتی ک میخوایم بریم توخونه🙁😑😂 چ چیز ...

چی بگم والا 😂😂

امیدوارم تصمیم درستی بتونی بگیری و خوشبخت بشی❤️😍

دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂
 نمیدونم اینو ک از تو تالار تا دم خونم صلوات میکن یا فقط وقتی ک میخوایم بریم توخونه🙁😑😂 چ چیز ...

بنظرم صلوات دادن اصلا به معنای غم و ناراحتی نیست  کلام خداس و کلام خدا قطعا بد نیست

ماهم تو شهرمون موسقی زنده میارن بعضی هاهم دی جی 

ما احتمالا برا عروسیمون قطعا نمیتونیم زنده بیاریم دی جیم فک نکنم بیاریم ولی اهنگ میزاریم منم وقتی یه جایی میبینم عروسی موسقی خاننده زده اوردن انگاری دلم میخواد میاهم بیاریم ولی واقعذ هزینش زیاده 

بنظرم قضیه صلوات دادن اوکیه اشکالی نداره 

دی جی حالا نمیدونم

دیجی نیارن چجوری آهنگ میزارن میریزن تو فلش میزنن به دسگاه؟! 

بنظرم صلوات دادن اصلا به معنای غم و ناراحتی نیست  کلام خداس و کلام خدا قطعا بد نیست ماهم تو شه ...

درسته  عزیزم چ بهتر ک باکلام خدا وارد خونت بشی ولی اینکه مراسم عروسی رو بایه مراسم روزه خوانی اشتباه گرفت این بده ک عروس پاشه صلوات بگن بشینه صلوات بگن

اره دی جی ک نیاره یعنی توفلش اهنگ بریزه بزاره تو دستگاه