2777
2789
عنوان

نامزدم..... 😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 40 پست
اگر من بودم اصلا قبول نمیکردم البته بستگی به فرهنگ داره که مثلا هر خانواده چه رسمی داشته باشه

منم قبول نکردم گفتم قرار باشه تو عروسیه من کسی دخالت کنه و این رسمای مسخره باشه همونجا مراسمو بهم میزمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم داریم واسه عروس طلا زیاد میگیرن

بهم میگه حتی از رسمتون واست بیشتر طلا میگیرم ولی تو واسه همین یکی گوش کن ب حرفم

گفتم خودم دوبرابراونی ک بخوای بگیری دارم مث بچه ها دهنمو نبند با طلا😐😐😑😑

منم قبول نکردم گفتم قرار باشه تو عروسیه من کسی دخالت کنه و این رسمای مسخره باشه همونجا مراسمو بهم می ...

عقیده ها که متفاوته شاید باعث مشکل بشه 

دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂

میگه هرچی بگی میارم ولی دی جی ن 😐😐😐😐 خب وقتی دی جی نیاره یعنی تو اون مراسم اهنگی قرار نیست باشه عروس بشینه و پاشه باید صلوات بگن

اابته ک نامزدم میگه اخر مراسمه صلواتاشون🙁😑😑

میگه هرچی بگی میارم ولی دی جی ن 😐😐😐😐 خب وقتی دی جی نیاره یعنی تو اون مراسم اهنگی قرار نیست باشه ...

خب اینطوری که اون عروسی ،عروسی نمیشه😔😂😂😂

اگر واقعا دوخانواده خبلی اختلاف دارید بنظرم بیشترفکرکن.اگر که نه مشکلتون فقط همینه و از پسره مطمنی که خصوصیت خوبش خیلی بیشتره.بنظرم برای یه مراسم خرابش نکن .به یه حد بینابین برسید یکم شما کوتاه یکم اونا

اگر واقعا دوخانواده خبلی اختلاف دارید بنظرم بیشترفکرکن.اگر که نه مشکلتون فقط همینه و از پسره مطمنی ک ...

عزیزم من اگه یه بار کوتاه بیام بعد خودشونو باور میکنن چراباید ب ارزویی ک دارم ب خاطر چهارتا فامیل ک هیچ نقشی توزندگیمون ندارم کوتاه بیام 

خوبیاشو داره ولی همین حرفش واقعا رواعصابم بود 😐😑

اگر واقعا دوخانواده خبلی اختلاف دارید بنظرم بیشترفکرکن.اگر که نه مشکلتون فقط همینه و از پسره مطمنی ک ...

من هنوز ب خانوادم نگفتم این بحث فقط بین من و اون بود اگه ب نتیجه ایی نرسم بعد ب خانوادم میگم چون خانوادم خصوصا بابام بگه مجبور میشه انجام بده

میگه اخر مراسما همه رسم دارن ک عروس و داماد رو باصلوات میبرن توخونشون کسی این رسم رو داره؟؟

ینی چطوری از وقتی که عروسی تموم شد صلوات میفرستن میبرن عروس و داماد رو یا فقط در خونه