2777
2789
عنوان

دوستم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 31996 بازدید | 75 پست
از دوستت یه سوال بپرس آیا با پسری که سه سال باهاش بوده و مسافرت باهم رفتند و ...رابطه جنسی هم داشته؟ ...

زندگی کردن کلا باهم مسافرتم رفتن عذر میخوام چیش مونده دیگه 

بعدش میگن اعتقادات چه اعتقادی چه کشکی تورو خدا

از این فارغ شده سریعا پیدا کرده و تازه هردوشونم میخواد به خدا قسم اولی بفهمه تا کجا رفته دیگه نگاشم نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه داستان زندگیت بگی ؟

چیز بدی نیس ولی قبلا بایه دختری دوست بودم ک واقعادوسش داشتم خیلی هم اذیت شدم همش دلتنگی ونگرانی و...ب مادرم گفتم گفت به دردت نمیخوره واون چون بی حجاب بودواینامن مشکلی بااین مورد نداشتم فقط حس میکردم داره بهم دروغ میگه میرفتیم بیرون گوشی سایلنت میکرد میگفتم ب غیرمن کسی توزندگیته میگفت نه کسی وندارم ب غیرتوولی هروقت ک بیرون میرفتیم همش میگفت میترسم کسی منو بیینه و.....اشغال بود میگفت ک نه اشغال نیستم بعدمیگفت خواهرم بود اخرشم بهش گیرمیدادم میگفت چقدغرمیزنی و....ولی حس میکنم ک کسی وداشت ولی اونم مادرش میدونست حتی یه باربامادرش یه باربابرادرزادش دوباربادوتاخواهراش بیرون رفتیم حتی اخراش باسمیه خواهرش نمیدونست ک به اونم گفته بود ک اره بایه پسری تورابطم و......ولی اخرش تموم شد دیک ولی خیلی اذیت شدم اخرین روزبهش گفتم توب من داری دروغ میگی گفت اره اصلامن دروغ گوچی داری میگی توواقعابرات بایددست زد 😂😂😂😂

الان چی هنوز دوستش داری ؟ 

براش یک سال صبرکردم ک درست شه نشد وقتی براش این همه خوب بودم نگران همه چیش بودمولی خودش خراب کردبادروغاش اگ نمیگفت اره ولی من الان نه دیگ 

براش یک سال صبرکردم ک درست شه نشد وقتی براش این همه خوب بودم نگران همه چیش بودمولی خودش خراب کردبادر ...

الان دوس من پسر دومی را بیشتر از همه دوس داره باید چیکار کنه تا موفق به ازدواج بشه یا کلا عاشقش کنه 

[QUOTE=281681248]الان دوس من پسر دومی را بیشتر از همه دوس داره باید چیکار کنه تا موفق به ازدواج بشه ...

اره اما همین به خانواده نگفتنش 

این که دو تا شهر متفاوتن 

این که دوستم از اون بزرگ ترع 

اینا همه مشکلن 

اره اما همین به خانواده نگفتنش  این که دو تا شهر متفاوتن  این که دوستم از اون بزرگ ترع&n ...

دوتاشهرمتفاوت بودن مهم نیس اینیم ک بزرگتره بازم مهم نیس ب نظرمن اینکه ب خانواده نگفته این مشکله