2777
2789
عنوان

دوستم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 31996 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم اگ دوسش داشته باشه مطمئن باش کنارنمیکشه اگ من داستان زندگی مو بگم ک متوجه میشین ک شایدمنم ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

کلا نمیتونه سرد بشه باهاش کلاا خیلی عاشقشه  هیی

برا همون ترس نداره منم اینجوری بودم همسرم شد الان عقدیم هنوزم ترس از دست دادن نداره ولی بعضی وقتا ک بحثمون میشه و میبینه خیلی جدی ام اون موقع پا پس میکشه و کوتاخ میاد بعضی وقتاهم گریه میافته چون میترسه ولی اون اینکارو نکنه باید ترس از دست دادمو بهش بفهمونه چون اگ نفهمونه حتی ازدواج هم بکنن حرف حرف پسره میشه مثل زندگی من دوسش دارم خوشبختم ولی خب بعضی وقتا اذیت میشم سختم میشه چون حرف من مهم نیست البته ن همیشه