2777
2789
عنوان

دوستم ...

31996 بازدید | 75 پست

سلام بچه ها 

عیدتون مبارک 

دوست من ۲۵ سالشه با یه پسری به مدت ۶ سال به صورت مجازی ارتباط داشته و حتی یه بارم هما ندیدن  و کات کردن اما هدف پسره ازدواج بوده و مادرش در  جریان بوده 

بعد از کات با ایشون سه سال با یکی دیگه دوست میشه که پسره یه سال از خودش کوچیک تر و رفیق باز تر اما هما از نزدیک دیدن باهم مسافرت رفتن کلا باهم زندگی کردن 

اما پسره به خانوادش چیزی نگفته و احتمالا مادرش مخالف باشه خلاصه امسال قول داده که یع کم کار میکنه تا بتونن باهم ازدواج کنن 

حالا اکس این دوستم برگشته همون که ۶ سال باهم بودن این پسر از نظر خانوادگی و اعتقادات و کلا همه چی به دوستم نزدیک نزدیکع  برگشته و قصد خاستگاری کردن از دوستم داره 

حالا دوستم مونده که چیکار کنه 

اسکرین پیامشم میزارم اگه یه کم طول کشید صبر کنید لطفا 

چون من الان روستام نتم خیلی کنده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید فهمید که این پسره جدیده قصدش ازدواجه یا نه بعد مرحله بعدی

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

عید تبریک عید گفته و گفتع که نتونستم فراموشت کنم و خیلی دوستت دارم و اینا 

با این پسری که هست خیلی پسرع را دوست داره به حدی کع بدون اون نمیتونه حتی نفس بکشه اما بلاتکلیفه. نمیدونه چی میشه 

پس مستقیم به این پسره بگه بره دنبال زندگیش 

بلاتکلیفه 

این پسره ام خیلی اشتباهات داره باهاش سرده براش زیاد الان وقت نمیزاره همش الان با رفیقاشه 

فک کنم همین رفتارش باعث شده کع دوستم به شک بیفته 

چجوری تحمل کرده ۶ سال باهم بودن و همو ندیدن مگه میشه😑😑😑😑 پسره یه بلیط نگرفته پاشه بیاد دوس دخت ...

ارع همینم میگه 

حتی حاضر نشده ببینتش البته خب اونموقع دبیرستانی بودن دوتاشونم چون همسنن