2777
2789
عنوان

شوهرم هیچگونه حس جنسی بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 77 پست

امشب کلی گریه کردم یعنی گریه کار همیشگیمه خیلی تنهام😭😭😭😭خسته ام دیگ ازاینهمه بدبختی ومشکلات دردمونم یکی دوتا نیس یه آدم کلن ازهمه لحاظ پرازعیب پراز بی رحمی وقتی میبینم دخترای فامیل اونجوری ازشوهرهاشون میگن واز زندگی گرم شون داغ ن میشم وقتی بچه هاشونومیبنیم ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا مشکل از خودشه یا اندام خوصوصیشون 

کلن بی میل واسم اصن ازم چندشش میشه کلن ازم دوری میکنه ولی بااون زن ک واسم خیانت میکرد معلوم بود رابطه عاشقانه وگرم جنسی داشتن ولی بمنک میاد کلن متنفرانگاری جونشومیخان بگیرن وقتی ازش رابطع میخام البتع اولها نسبت ب الان خوب بود کمی خوب بودکازوقتی خیانت شو فهمیدم ک کلن بدترم شد

اسی صدرصد یه جا دیگه خودشو تخلیه میکنه  اسی نکن تو حیفی به جوونیت رحم کن یه بار به دنیا میای ف ...

بله اونم ک هس ازوقتی ک خیانت شودیدم فهمیدم بله تخلیه.ک میشه ولی بامنم ک ازاول سرد بود و دیگ سردترم شده خبلی داغونم ب کدوم دردش بسوزم اخه کجابرم چه خاکی ب سرم بریزم ن  پای رفتن دارم ونه جای موندن خستم 😭😭😭😭😭😭

N mn koli goftm aln dg hame moshklari drn

بله متوجه ام اونم هس همه مشکل دارن ولی هرکسی ب درد خودش میسوزه امروز ک روز تخمکگذاری م بود گفتم حداقل ش تواین روز باهام باشه یه دعوایی راه انداخت ک کلن امروزو ب گند کشید هیچ تمایلی بمنو بچه  داشتن نداره  وقتی بهش گله میکنم میگ تو هواست پی چیزای دیگ کلن بهم توهین میکنه و حرفای زشت میگ دیگ منم خرد شدم لح شدم

بله اونم ک هس ازوقتی ک خیانت شودیدم فهمیدم بله تخلیه.ک میشه ولی بامنم ک ازاول سرد بود و دیگ سردترم ش ...

خواهره من برو فدات بشم من نکن این کارو با زندگیت پس فردا با بچه خیلی کارت سخت تره نکن این کارو با عمرت

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
خواهره من برو فدات بشم من نکن این کارو با زندگیت پس فردا با بچه خیلی کارت سخت تره نکن این کارو با عم ...

کجا برم اخه ۳۷ ساله شدم اگ شانس بهتری داشتم ک ۳۴ سالگی ازدواج نمیکردم ک مگ دیگ فرصت خوشبختی دارم اخ۸ اگ داشتم ک گیر این نمیوفتادم بوقتش ازدواج میکردم دیگ...😔

اسی اگه میتونی با گرفتن حق و حقوقت ازش جدا شو ،این آدم ،مرد زندگی نیست 

ن بخدا منو میکشه مگ چیزی بهم میده ک میگ جون توبردار وبرو میگ من اینم ک هستم اخ منم دست خالی کجابرم ب امید کی برم ب چی خودم بنازم اخع ن سوادی ن پولی ن خوشگلی ن پشتیبانی ای خدا😭😭