2777
2789
عنوان

شوهرم هیچگونه حس جنسی بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 77 پست
ن هیچکدوم چون از اول اینجوری بوده 

گلم الان تاپیک های قبلیتو دیدم واسه چی پس تحملش میکنی وقتی علنی گفته برو از خونم از همه بدتر کتک زده

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این عتیقه بچه میخوای چیکار؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

گلم الان تاپیک های قبلیتو دیدم واسه چی پس تحملش میکنی وقتی علنی گفته برو از خونم از همه بدتر کتک زده

اون کتک هاش بازم هس ولی من شرایطم جوریه ک میخام تحمل کنم ولی اصن همه جوره عذابم میده ازیطرفم ک این مدل بی میلی ش بهم البته خیانت هم واسم میکنه ولی اخ از اول بهم سرد بود یعنی اصن من نمیتونم بهش دست بزنم انگاری چندشش میشه 

اون کتک هاش بازم هس ولی من شرایطم جوریه ک میخام تحمل کنم ولی اصن همه جوره عذابم میده ازیطرفم ک این م ...

اسی صدرصد یه جا دیگه خودشو تخلیه میکنه 

اسی نکن تو حیفی به جوونیت رحم کن یه بار به دنیا میای فقط 

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .

حتی دلش نیومد واسم عیدی بدی امروز کلی بهم بدوبیرا گف الانم من د اغونم گریان اونم راحت گرفته خوابید حتی دلش نیومد یه ۵۰تومنی عیدی بدی بهشم گفتم دعوام کرد گف بی شخصیتی ک ازمن گدایی میکنی نه محبت میکنه نه نوازش ن هیچی...