2777
2789
عنوان

شوهرم هیچگونه حس جنسی بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3607 بازدید | 77 پست
کجا برم اخه ۳۷ ساله شدم اگ شانس بهتری داشتم ک ۳۴ سالگی ازدواج نمیکردم ک مگ دیگ فرصت خوشبختی دارم اخ۸ ...

اسی تاززه ۳۷ سالته میدونی چقدر دیگه باید عمر کنی ۴۰.۵۰ سال دیگه حداقل عمر میکنی تا اون موقع نمیخوای از زندگیت لذت ببری؟ میخوای ایییین همه سال دیگه تو تنش زندگی کنی؟ حیف نیست؟

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
Ye chim bgm shayad shohareton nesbat b shoma I tore yani shoma nemitonid khastasho baracarde kobid

ن هیچ خواسته یی نکرده ک نتونم بجانیام کلن من همه جوره باهاش پایه ام کلن بهداشتی ومحبت وارایش وپوشش و کلن اوکی میشم ولی انگار ن اتگاری ک من زن شم من جنس مخالفم پیشش اصن من یا یک دیوار واسه ش فرقی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تاززه ۳۷ سالته میدونی چقدر دیگه باید عمر کنی ۴۰.۵۰ سال دیگه حداقل عمر میکنی تا اون موقع نمیخوای ...

اخ نمیدونبد‌ک تا ۳۴ سالگی ک مجردبودم چ گلی ب سرم زدم ک انقدی تنهایی وحرف مردم شنیدم ک خسته شدم ب این پناه اوردم اینم ک هزاربرابر بدترم شد چرامن انقد ذلیل شدم ازاول عمرم

اخ نمیدونبد‌ک تا ۳۴ سالگی ک مجردبودم چ گلی ب سرم زدم ک انقدی تنهایی وحرف مردم شنیدم ک خسته شدم ب این ...

عزیزم همه چی که ازدواج نیست میتونی بری علایقتو دنبال کنی کار پیدا کنی مستقل شی اگه بخوای به حرف مردم پیش بری هیچی از زندگیت نمیفهمی

هرکسو تو قبر خودش میزارن

حیفی واقعا 

بعدم خدا انقدر بزرگه خودش همه کارارو برات ردیف میکنه تو خودتو حیف نکن فقط

مگر اینکه خدا بزنه پس کلش بلکه ادم شه برات دعا میکنم اسی

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
بله متوجه ام اونم هس همه مشکل دارن ولی هرکسی ب درد خودش میسوزه امروز ک روز تخمکگذاری م بود گفتم حداق ...

برو سر کار نمون خونه پول در بیار یکی پیدا کن برو این مرد پدر خوبی نمیشه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
واسه چی زن گرفته دیابت نداره دیابت نیاز جنسی و کم میکنه 

نمیدونم والا گاهی بهم میگ تو فقط کلفت خونه می زنم نیستی گاهی ام میگ توتنهاکسی هستی ک بین همه انتخاب ت کردم ..ن نداره فقط مریضی اعصاب داره ازبجگی قرص میخوره تاالان کلونازم پام و چن تادیگ.

برو سر کار نمون خونه پول در بیار یکی پیدا کن برو این مرد پدر خوبی نمیشه 

😔😔😔مگ میزارع برم بیرون ک بعدشم کدوم کار میدن ب ادم بیسواد ....جزاینک خرهمال ی کسی رو بکنی..توجامعه خراب..

نمیشه دعا بگیر براش من امتحان نکردم اما ساید جواب بده ساید اون طرف مخالف دعا کرده برات 

نمیدونم یعنی فرقی میکنه دعا....بخدا برای بهترشدنش حاضرم هرکاری بکنم ولی کاری ازم برنمیاد😭