راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
من دو دست لباس گرون از اصفهان خریدم دادم بچه دختزگر خالممن باحقوق منشی گری اون شوهرش کار خونه داره یه شال ارزون داد گرفتمش کلی تشکر کردم مادرم ازمگرفتش پسش داد خیلی خجالت کشیدم ناراحتم
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
حالا ۱۰ تومن میداد مادرشوهرم گفت ۲۰ تومن بده دیگه به این ،اونم ۱۰ تومن دیگه گذاشت روش ۲۰ تومن داد&nb ...
وااای این دیگ خیلی سمع تو گرفتیش؟؟🤣🤣🤣آخه ۲۰ تومن یه پفکم نمیکنه پدرجان
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜