2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی داره اورژانس کار کنن یا درمانگاه و بهداشت طبق درخواست خودشون هست

اهان من تعهدیم دقیق نمیدونم کجا میوفتم برا همین میگم حالا اگه درمانگاه اینا بیوفتن چجوریه یعنی از صبح تا ظهر مثل کارمندا؟

در هر دو صورت ساعت کاری مشخصه از الان به طرح پزشکی فکر میکنی استارتر؟😐👩‍🦯 من که تو دو قدمیشم ان ...

شبا به سرم میزنه من کلا آدمیم که دوست دارم دقیق بدونم چجوری قراره آیندم بشه😂

اهان من تعهدیم دقیق نمیدونم کجا میوفتم برا همین میگم حالا اگه درمانگاه اینا بیوفتن چجوریه یعنی از صب ...

خب ببین زمانیکه تعهدی زدی توی دفترچه کنکور یه جا نوشته بود اونجا معمولا میزارنت دوستام میدونم زمانیکه انتخاب کردن توی دفترچه محل کارشونم زده ولی شاید بعد از 7سال تغییر کنه چون هنوز فارغالتحصیل نشدن که بودنم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خب ببین زمانیکه تعهدی زدی توی دفترچه کنکور یه جا نوشته بود اونجا معمولا میزارنت دوستام میدونم زمانیک ...

من تعهدیه جدیدم یعنی تو استان خودم هستم ولی دقیق مشخص نکرده مثل ۳ برابریا

شبا به سرم میزنه من کلا آدمیم که دوست دارم دقیق بدونم چجوری قراره آیندم بشه😂

الان تموم کردی دانشگاهت؟؟؟ 😂😂

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز