2789
ما هم یه روزی علوم پایه بودیم درک میکنم ولی اگر برمیگشتم عقب فقط و فقط به بهترین شدن و آزمون جامع ه ...

رتبه انچنان مهم نیست چون قرار نیست هیجا از من بپرسن نمرت چی بود بنظرم پزشک با علم شدن مهمه من جیزی که الان بهش رسیدم وسواس توی خوندن بعضی مطالبه مثلا میام واسه یه بخش هم کرمی میخونم هم QBهم فیلم پارسیان هم ویس استاد ولی دوستام فقطQBمیخونن میبینم علمشون بیشتره چرا که بیشتر وقت میکنن مرور کنن مهم علم هست که بتونی به عنوان یه GPمدریت کنی همین کافیه به قول استادمون گفتنی میگفت ما از شما درمان نمیخوایم گفت همینکه بتونی تشخیص بزاری یعنی 70درصد کار رفتی جلو درمان با سرچ به دست میاد

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
رتبه انچنان مهم نیست چون قرار نیست هیجا از من بپرسن نمرت چی بود بنظرم پزشک با علم شدن مهمه من جیزی ک ...

قاعدتا وقتی اینو بهت میگم از علمم مطمئنم

و qb و ماهان و پارسیان و پیرحاجی رو جویدم که دو ماه دیگه رزیدنتی دارم

چرا فارغ التحصیل بشی و نتایج قبولی دوستات رو ببینی به حرفم میرسی🤌🏻❤🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قاعدتا وقتی اینو بهت میگم از علمم مطمئنم و qb و ماهان و پارسیان و پیرحاجی رو جویدم که دو ماه دیگه ر ...

بیشتر دودل شدم که چی درسته چی غلط دیگه 😂😂😂چون از زمانیکه وارد بالین شدم نوع خوندنم گم کردم واقعا نمیدونم چجور مدریتش کنم چون واسه یه سری بخشا خیلی تلاش کردم ولی نتیجه دلخواه نگرفتم نمیدونم کجای کارم میلنگه 

انشالا که چیزیکه میخوای قبول بشی🙏🙏🙏

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
بیشتر دودل شدم که چی درسته چی غلط دیگه 😂😂😂چون از زمانیکه وارد بالین شدم نوع خوندنم گم کردم واقعا ...

ممنون عزیزدلم❤🌱

منم برات بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوادم به هر چیزی که آرزوش توی قلبته برسی❤🌱🥰

پیداش میکنی، تا الان با هوشت اومدی بالا،یه آدم باهوش زود راهشو پیدا میکنه🤌🏻❤🌱