2777
2789
من تعهدیه جدیدم یعنی تو استان خودم هستم ولی دقیق مشخص نکرده مثل ۳ برابریا

حالا من همکلاسیام میدونم الان توی استان خودمون دقیقا مشخص کرده شهرشون 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اولشم 😂

بابا الان خیلی زوده دنیا هزار چرخ میخوره شاید اصلا بشه خرید یا اینکه کمتر بشه تعهدت یچی از دانشجوهای ما یادمه ترم 6که بود جو گیر شد انصراف داد طرف تعهدی بود گفت میخوام برم خارج الان که چند ترن رفتیم جلوتر گفتن میزان تعهدشون کمتر شده زودتر میتونن تخصص بگیرن حالا اگه بود2سال و نیم دیگه تموم میشد😂😂😂

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
شبا به سرم میزنه من کلا آدمیم که دوست دارم دقیق بدونم چجوری قراره آیندم بشه😂

خب فکر نکن عزیزدلم هر روز میخوابن و بلند میشن قانون جدید وضع میکنن

به همون مقطعی که هستی فکر کن

تموم افتخارت بعد از ۷ سال درس خوندن و نتیجه گیریت توی آزمون های جامعت خواهد بود🤌🏻❤🌱

بابا الان خیلی زوده دنیا هزار چرخ میخوره شاید اصلا بشه خرید یا اینکه کمتر بشه تعهدت یچی از دانشجوهای ...

اره تعهد و کردن ۱۰ سال بعد ۵ سالم میشه تخصص گرفت ولی یه موقعی خیلی پشیمون میشم از انتخابم ولی بعد باز اوکی میشم دیگه کاریش نمیشه کرد انتخاب خودم بوده و هست

خب فکر نکن عزیزدلم هر روز میخوابن و بلند میشن قانون جدید وضع میکنن به همون مقطعی که هستی فکر کن تم ...

اره حالا ازمون علوم پایه و پیش کارورزی و کیشیکای سخت میاد جلوش یادشون میره به اینا فکر کنن کلا علوم پایه یه دنیای دیگست از پزشکی بالین هم یه دنیای دیگه😂😂🤦‍♀️

ایشالله وافعا تنها انگیزمه😂🥰

نگران نباش عزیزم اول راهی فکره اینا نکن اینقدر توی بالین بهت فشار میاد پشیمون میشی چرا اذیت خودت کردی لذت ببر از علوم پایه 😂😂😂

اره تعهد و کردن ۱۰ سال بعد ۵ سالم میشه تخصص گرفت ولی یه موقعی خیلی پشیمون میشم از انتخابم ولی بعد با ...

نه این حرفا نزن اگه از حالا ببازی کلاهت پس معرکست پزشکی پستی بلندی زیادی داره سفت بچسب که انشالا دکتر خوبی بشی 

نگران نباش عزیزم اول راهی فکره اینا نکن اینقدر توی بالین بهت فشار میاد پشیمون میشی چرا اذیت خودت کرد ...

مرسی😂یه سوال میتونم بپرسم؟پشیمون نیستید اومدید پزشکی یعنی دندون و دارو نرفتید آخه خیلیا میگن ای کاش نمیومدیم و اینا

مرسی😂یه سوال میتونم بپرسم؟پشیمون نیستید اومدید پزشکی یعنی دندون و دارو نرفتید آخه خیلیا میگن ای کاش ...

ببین من برگردم باز همینو انتخاب میکنم درسته دندون کارش سبک تره ولی این واسم لذت بخش تره نمیگم بعضی وقتا پشیمون نمیشم چرا میشم بعضی وقتا تا پای انصرافم میرم ولی باز هم برگردم عقب همینو انتخاب میکنم ولی با دید باز تر 

اره حالا ازمون علوم پایه و پیش کارورزی و کیشیکای سخت میاد جلوش یادشون میره به اینا فکر کنن کلا علوم ...

ما هم یه روزی علوم پایه بودیم درک میکنم

ولی اگر برمیگشتم عقب فقط و فقط به بهترین شدن و آزمون جامع هام فکر میکردم

چون زمان بالاخره میگذره و میری جلوتر و پزشکی تموم میشه

تهش تنها چیزی که میمونه افتخاراتیه که در طی تحصیلت رقم زدی🤌🏻❤🌱