2777
2789
عنوان

کاش خدا میومد بغلمون میکرد ....

220 بازدید | 25 پست

آروم دلداریمون میداد ، میگفت عیبی نداره اگه دویدی و نرسیدی. اگه از ته قلبی خواستی و نشد، اشکالی نداره اگه دنیا این قدر بالا و پایین داشته ، بهمون میگفت دیدی فقط چند روز بود، دیدی چه قدر دنیا کوتاه و بی ارزش بود. دیدی همه بدی هاش تموم شد .... 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما این کارو میکنه😒😅

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

از متن تاپیکت اشکم جاری شد🥹

عزیزم ، دلم گرفته و نمیدونم علتش چیه. فقط حرف زدن با خدا میتونه آرومم کنه

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
والا تا میایم قران و باز کنیم میبینیم همش مارو ترسونده  آتش جهنم و  در آتش میسوزید و عذا ...

نه عزیزم همش اینطور نیست 

خدا بی دلیل مارو عذاب نمیده

خدای مهربونمون بار ها و بار ها تو قرآن گفته از رحمت من ناامید نباشید که پس از هر سختی آسانی هست 

خداجونمون خودش گفته 

این ها مرهم اند نه باعث افسردگی ما