آروم دلداریمون میداد ، میگفت عیبی نداره اگه دویدی و نرسیدی. اگه از ته قلبی خواستی و نشد، اشکالی نداره اگه دنیا این قدر بالا و پایین داشته ، بهمون میگفت دیدی فقط چند روز بود، دیدی چه قدر دنیا کوتاه و بی ارزش بود. دیدی همه بدی هاش تموم شد ....
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی تاپیکت اینقدر خوبه که از دلم نمیشه ازش بیام بیرون. واقعا به دلداری خدا نیاز دارم😢❤
نازنینم.قلبت پاکه که احتیاج به حرف زدن با خدا داری
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم.
همه اینا رو که گفته شما روزی چند بار بسم الله الرحمن الرحیم می گید چند بار خدا ر ...
میدونم عزیزم. ولی اینقدر دنیا و مادیات بعضی وقت ها برامون مهم میشه، ناخودآگاه همه اینها را فراموش میکنیم.
اره قربونت منم آخرش خطاب به خودم گفتم آخه این روزها سخت بهش محتاجم و اون طور که نیازش دارم نمی تونم ...
یکی از اسم های خدا " رفیق " هست.
یا رفیق من لا رفیق له
ای کسی که دوست و همدم کسانی هستی که هیچ دوستی ندارند.