2777
2789

من پودر بنفش گرفته بودم، با اکسیدان قاطیش کردم زدم نوک موهام بدون دکلره

دو ساعت اول بنفش بود ولی بعدش شرابی شد، تا دو سه هفته هم موند قشنگ

البته موهای من طلاییه خودش، نمیدونم واسه موی مشکی چطور میشه

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون دکلره؟  و اینکه موهاتون قهوه ای هس؟

من موهام رو بالاش رو رنگ نکردم موهای طبیعیه خودمه مشکیه هر بلایی میخوام بیارم سر پایین موهامه

بله بدون دکلره 

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
بدون دکلره؟  و اینکه موهاتون قهوه ای هس؟

من رنگ سبز زدم،وقتی رفته بودم از مغازه رنگ بگیرم بهم گفتن واسه رنگ فانتزی باید تا پایه ۵اینا دکلره کنی ،دیگه اول دکلره کردم بعد رنگ گذاشتم در اومد

قبلا ی بار خواهرم رنگ فانتزی بدون دکلره گذاشت موهاش قهوه ای شد، اونی ک میخواس در نیومد

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
چقد شد؟!

من هقته پیش رفتم پیش دوستم ارایشگاه داره کراتین کردم کوتاه کردم رنگم کردم ۵ میلیون  شد

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
من هقته پیش رفتم پیش دوستم ارایشگاه داره کراتین کردم کوتاه کردم رنگم کردم ۵ میلیون  شد

من اگه بخوام اینجوری در بیارم حدودا چقدر میشه؟موهام تا کمرمه  

بعد حتما باید دکلره کنم؟

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
من پودر بنفش گرفته بودم، با اکسیدان قاطیش کردم زدم نوک موهام بدون دکلره دو ساعت اول بنفش بود ولی بع ...

اون پودر رنگیا خودش دکلره توشه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
اون پودر رنگیا خودش دکلره توشه

واقعا؟ آخه من سنم کم بود رنگ کردنی، مغازه دار گفت اگه نمیخواین دکلره کنین میتونین از این پودره استفاده کنین

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
واقعا؟ آخه من سنم کم بود رنگ کردنی، مغازه دار گفت اگه نمیخواین دکلره کنین میتونین از این پودره استفا ...

دکلره توشه

اصلا رنگ فانتزی بدون دکلره درنمیاد

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋