2821
2789
عنوان

نابودم کرد

244 بازدید | 13 پست

فکرشو نمی‌کردم کسی ک طاقت یک دقیقه قهرم نداشت برام گریه میکرد موقع می‌گفتم ب شوخی کات بعدیک ماه کاتمون بگه ب فکر زندگیت باش بلاک کنه من الان نابودم نابود قلبم مثل یک تبر ک زدن تو ش تیر می‌کشه می‌خوام بهم بگید چی بهش بگم تا عذاب وجدان بگیره لطفاً فقط کمکم کنید یک چی بگم نابود شده عذاب وجدان بگیره

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو حامله ام

💔💔🖤 شوخی نکنید دارم جدی میگم میخوام ی چیی بگم کلا هم عذاب وجدان بگیره هم عوض بشه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

گلم کسی که واقعا از ته دل بخوادت نمیره خودتو اذیت نکن ارزش تو بیشتر از ایناس 

ولی می‌خوام یک حرفی بهش بگم تا خودش‌ با این حرف بفهمه چقدر نابودم

💔💔🖤 شوخی نکنید دارم جدی میگم میخوام ی چیی بگم کلا هم عذاب وجدان بگیره هم عوض بشه

ادمی که اینجور میره رو باید بندازی دور وبهش فک نکنی

چون برا خودت احترام و شخصیت قائلی

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

بگو من میرم پای زندگیم چون زندگیم بدون تو خیلی قشنگ تره

وجگد آدمی مثل تو داخل زندگیم باعث سیاهی وتاریکی قلبم میشه

چون با ضریه های که به قلبم زدی باعث کبودیش شدی

و اگر کسی رو پیدا کردی واسه موندنت جان داد باهاش بمون لطفا

خداحافظ

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
چنین جمله جادویی ای وجود نداره که بخواد این چیزا رو بگه اگه خیلی برات مهمه به این فکر کن چه دلایلی ...

می‌دونم چیه ولی نمیشه اصلا اینجا تایپ کرد اگه روبیکا دارید گروه بزنم کال باعاتون حرف بزنم:))

می‌دونم چیه ولی نمیشه اصلا اینجا تایپ کرد اگه روبیکا دارید گروه بزنم کال باعاتون حرف بزنم:))

گفتنش به ما کمکی بهت نمیکنه

اگه میدونی به این فکر کن دلیلش منطقیه؟ یا غیرمنطقی؟

گفتنش به ما کمکی بهت نمیکنه اگه میدونی به این فکر کن دلیلش منطقیه؟ یا غیرمنطقی؟

از نظر خودش منطقیع ولی از نظر من ناحقی

2790
2823
2791
2779
2792