2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومده حونه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 21 پست
ای وای امیدوارم و از ته قلب دعا میکنم سر ب راه بشن😞🙏🏻

کلا قمارم نره خیلی فرق داریم باهم همش درحاله گریه ام

کاش خدا منم ببینه 

کاش صب بیدار نشم

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا قمارم نره خیلی فرق داریم باهم همش درحاله گریه ام کاش خدا منم ببینه  کاش صب بیدار نشم

دور از جونت قشنگم دعا کن رندگیت بهتر بشه اینکه بشینی دعا کنی دور از جونت صبح بیدار نشی بهتره؟! یا دعا کنی زندگی روی خوشش رو بهت نشون بده؟! البته من از دل شما خبر ندارم حی میکنم خیلی بی قرار و دل شکسته ای اما میدونم خدا بزرگ تر و بخشنده تر از این حرفاس و بهترین شنونده برای تمام دردو دلا 

اینایی که میگم یوقت فکر نکنی من ادم مذهبی هستم و اینا... نه اتقاقا مذهبی نیستم و حجابمم کامل نیست و نماز روزه هام که اصلا نگم برات بهتره .... اما خدا برام جایگاه خاص خودشو داره و همدم منه  هرکسی با هرچیزی اروم میشه دیگه یه خانومی امروز تاپیک زده بود از بین ذکر یا سوره ها چی ارومتون میکنه یکم که فکر کردم دیدم وقتی ۳ بار پشت هم توحید میخونم غیر ممکن اون دری که میخوام به روی خودم باز نشه 

من چون رشتم روانشناسیه خیلی نظریه های متفاوت راجب زندگی غم ؛درد ؛خوشحالی ؛دعا؛و .... مطالعه میکنم و یکی از تکان دهنده ترین مطالبی که مطالعه کردم این بود ک ب حضرت نوح میگن فلسفه براورده شدن دعا یعنی چی؟! ایشونم میگن که دعا زمانی بروارده میشه که از زبانی ذکر بشه ک گناهی نکرده باشه 

یعنی همون دعای دوست در حق دوست 

من برای دل بی قرار شما و برای حال خوبتون و برای بهتر شدن وضعیت زندگیت از ته قلبم از خدای خوبم میخوام از این سال به بعد بهترینارو براتون رقم بزنه چرا که شما لایق بیش از اینها هستین و برای ارام شدن دلتون ۳ تا توحید میخونم و از زبان خودم برای شما ارامش و زندگی پر از خوشبتی ارزو میکنم ♥️

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
دور از جونت قشنگم دعا کن رندگیت بهتر بشه اینکه بشینی دعا کنی دور از جونت صبح بیدار نشی بهتره؟! یا دع ...

قربونت برم عزیزم چقد مهربونی شما چقد از حرفاتون گریه ام گرفت

یعنی با کسی طرفم که هیج جوره درست بشو نیست  

دیگه درست شدن آرزو نمیکنم 

نه با مهربونی آدم شده نه با دعوا 

نه دعا کردن مشکلو حل میکنه هیچی

بخاطر بچه و خواهرم که تو نامزدی گفت نمیرم و طلاق گرفت 

نمیتونمم طلاق بگیرم 

نه راه پیش دارم نه پس فقط صبح تا شب کارم گریه س

بخدا خیلی وقتا دلم به حاله خودم میسوزه میشینم گریه میکنم 

مرسی از دعاهات انشالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده 

خیلی خوشحالم کردی با پیامت 

چقد خوبه آدمای خوب مثل شماهم هستن 🌹🌹🌹😘😘😘😘