2777
2789
عنوان

تو خیابون همه پسرا نگام میکردن!!!

4313 بازدید | 68 پست

ببینید من اصلا اعتماد به نفس ندارم خب؟ خودشیفته و این چرت و پرتا هم نیستم که الان بیاید بگید چقد اعتماد به نفس داری عنوانم اونطوری زدم که بیاید...

امروز رفتع بودیم خرید من ارایش کرده بودم و تیپ زده بودم البتع جلف نه من هیچ وقت لباس جلف و باز نمیپوشم بلندم بود !

ولی قسم میخورم با خالم رفتم کلی پسر و مرد بهم پیشنهاد دادن فروشنده ها کلی نخ میدادن 😐

بعد من عذاب وجدان گرفتم رفتم ارایشمو پاک کردم موهامو گذاشتم تو چون عقدم دلم نمیخاس باعث اینا بشم

به خدا از خودم تعریف نمیکنم

من بر شوهرم میمیرم جونمو براش میدم به خدا😔ولی اون اصلت اصلا به خودش نمیرسه دلم خیلی گرفته خجالت میکشم تو خیابون کنارش وایسم😔به خدا دلم نمیخاد این حرفا رو بزنم چند سال تا فکرشو کردم زدم تو دهن خودم و خودمو فحش دادم به خودم اجازه فکر کردن ندادم ولی امروز ده تومن داده چرتتتتت و پرت خریده🙂دیگ تحملم سراومد گریه کردم اونطوری هم که من میگم نمیپوشه منم نمیخام دلشو بشکنم نمیتونم بگم....

داداشش خیلی خیلی خیلی زشت بوده الان بیای ببینی چیشدع؟؟؟چون با سلیقه زنش لباس میپوشه به خودش میرسه 

منم دل دارم خب😔😔😔انقد ناراحتم دلم میخاد بمیرم عاشقشم ولی اخه چرا حقم این نیس به خدا

هرروز داره چاق و چاق و چاقتر میشه بعد خودشم اذیت میشه میبینم اینطوریه دلم میسوزه هی ازش تعریف میکنم میگم چاق نیستی از شکمش بدش میاد شکمشو بوس میکنم میگم دوست دارم اشکال نداره فدای سرت من اینطوری دوست دارم ولی دارم اذیت میشم میدونم خیلی بدم ولی چیکارررر کنم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس خودتو شوهرت

فرصت طلب😂😂😂

کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف  ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁

خب وقتی جا اینکه حرف دلتو بزنی شکمشو بپس میکنی نازش میکنی پس فردا شکم قلمبه تر برات در میاره 

باید مرد هم به خودش برسه 

بهش خواستتو بگو 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋