2777
2789
عنوان

تو خیابون همه پسرا نگام میکردن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4313 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی سلیقه‌ت نبوده چرا باهاش ازدواج کردی خب

ازدواجم اجباری بود🙂 ولی خب عاشقشششش شدم اخلاقش خیلی حیلی خوبه مرد خیلییییی خوبیه قیافشم بد نیس ولی خب مشکلم هیکلشع بعد به خودش نمیرسهههع😔

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

خب وقتی میدونی داره چاق میشه و بدت میاد چرا الکی میگی من اینجوری دوست دارم....خب اون فکر میکنه چاق دوست داری و همینجوری ادامه میده کاراشو....آروم و با مهربونی و سیاست بهش بگو که لج نکنه بگه اینجوری خودم دوست دارم 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
اشتباه میکنی عاشقش نیستی

به خداااا عاشقشم خیلی خیلی زیاد وگرنه من ادمی بودم که هیچجچچ پسری رو پسند نمیکردم الان فقط دلم میخاد اونم یکم به خوذش برسه

خب عزیزم تو در حقش لطف نمیکنی تو داری بهش ضرر میزنی

وقتی عیبشو نمیگی و از عیباش تعریف میکنی معلومه ک تغییر نمیکنه

خیلی مودبانه بگو با این وزن خیلی زود مریض میشی و سلامتیت برای من مهمه و نمیخوام اذیت شدنتو ببینم

خرجش یه رژیم و ورزشه دیگه جبهه که نمیخواد بره.

استایلشم بگو میشه منم نظر بدم تو لباس پوشیدنت؟

شوهر من اوایل ازدواج استایلش خوب بود ولی خب انگار لات سر کوچه بود.

گفتم این استایلت شخصیتتو میاره پایین یه چیز درست بپوش.

انقدر رو مخش کار کردم الان فقط رسمی میپوشه

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
تو باید بهش دلداری بدی عشقم تو که زنشی و دربارش این طوری حرف بزنی بقیه چی بگن عشقم امیدتو از دست ن ...

به خدا اجازه نمیدم کسی راجبش حرف بزنه به خودمم اجازه نمیدم راجب این چیزا فکر کنم اون همه زندگیمه ولی خب دوست دارم به خودش بزسه یکم

اگه حقیقت دلت رو بهش نرسونی از چشمت میوفته.

شاید اگه منطقی براش توضیح بدی متوجه بشه تاحالا بهش نرسوندی که تیپش خوب نیست؟یا جوری ک ناراحت نشه لباساشو تو بخری از این به بعد و زشتارو سربه نیست کنی.

مثلا بگو همیشه دوست داشتم لباسا همسرمو خودم انتخاب کنم باهاش ست کنم یا ...