2777
2789
عنوان

تو خیابون همه پسرا نگام میکردن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4313 بازدید | 68 پست

منم عین توام بخدا 😔😔😔

ولی سعی میکنم ذهنمو درگیرش نکنم 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم رفته رفته چاق شد و الان دیگه خیلی چاقه بهش میگم باید لاغر کنی بری پیاده روی فعلا نوشابه رو‌ گذاشته کنار 

ببین شوهر منم بد لباس میپوشید ولی بعد ی مدت باهم ک می‌رفتیم مغازه میگفتم این بیشتر بت مییاد و تیشرت مشکی همش میپوشید 

بعد هی رفته رفته لباس رنگی هم براش خودم میخریدم یا می‌رفتیم چیزی بخره رنگی برمیداشتم و تعریف میکردم ک چقدر فرق کردی و از این حرفا 

ببین من ی نفر میشناسم خودش مهندسه نامزدش راننده ماشین از لخاظ ظاهریم ازش بالاتر هست ولی عاشق شوهرشه ببین اخلاق خیلی مهمتر از ظاهره وقتی انقذر دوسش داری سعی کن زیادم به ظاهرش زوم نباشی و مقایسش نکنی خودت براش لباس بخر بگو این کادوی من هست برات بدون مناسبت و بعدهم که پوشید بگو چقدر این مدل لباسا بهت میاد

برام تعجب برانگیزه پسرا هنوزم گیر میدن تهران دیگه از این خبرا نیست

کجای تهران دقیقا ؟ با ماشین میریم بیرون تو اتوبان میان بغل ماشین چشمک و بوس و اینا میفرستن 😂 تو پاساژ تو خیابون کلی شماره و اینا میدن هنوز ، نگاهم ک زن و مرد نداره همه زل میزنن بهمدیگه بهشون نگا میکنی خودشونو میرنن علی چپ 😂 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
برام تعجب برانگیزه پسرا هنوزم گیر میدن تهران دیگه از این خبرا نیست

اتفاقا تهران خیلی بدتره بابا 

من یکی دوبار تهران منتظر دوستم بودم تو خیابون وایساده بودم دهنمو سرویس کردن، اصلا کرج اینجوری نیست شاخ در اورده بودم تو تهران 😄😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سمت باغ فیض و اینا دیگه هرکی برای خودش داره سرگرمه😂

نیا از محله بیرون بیرون همون ادمای چشم وزغی هستن ک بودن😂

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍