2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی چجوری شروع میشه؟؟

19805 بازدید | 32 پست

سلام 

من دکترم تا دوم بیشتر نیست بعدش میره مرخصی تاریخ زایمان منم واسه دوم زده اما هیچ دردی ندارم 

میشه از تجربیاتتون بگین که چیکار کنم دردم شروع بشه اصلا نمیخوام با امپول فشار دردم بگیره خیلی ازش میترسم 

توروخدا راهنمایی کنید خواب ندارم از استرس🥺🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من که با امپول فشار فقط درد داشتم 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
اگه خودش شروع شه، از ترشحات صورتی مثل سفیده تخم مرغ شروع میشه. تا سوراخ شدن کیسه آب. دردها هم خییی ...

شما طبیعی زایمان کردید خیلی دردش زیاده غیرقابل تحمله؟

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

ببین کارای زیادی هست دردت بگیره و آمپول فشار نزنی اما نمیگم چون خطرناکع مخصوصا عید که دکتر خوب کمه 

اما رابطه داشته باش

دوش آب داغ البته بسپار صدات بزنن غش نکنی 

پیاده روی طولانی و آرام تو خونه 

نرمش‌های آخر بارداری سرچ کن

نقاط فشاری

چندتا دمنوش که خطرناکه و نمیگم اما دهانه رحم رو حسابی نرم می‌کنه و احتمال زیاد آمپول نخوری

من چون دردام شروع شدع بود عین پریودی اما مداوم با دوش گرفتن هم قطع نمی‌شه یه سره دمنوش خوردم و پیاده روی کردم حدود ۱۲ لیوان خیلی ام دو روز آخر فعالیت داشتم و سریع کیسه آب ترکید و رفتم بیمارستان برای زایمان و بدون هیچ دارو و آمپول و کمکی خودم زایمان کردم فیزیولوژیک

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

باید دردات خودش بیاد من ده روزی بود درد پریودی شدید داشتم میگفتم درد دارم باور نمیکردن یروز که رفتم بیمارستان گفتن برو سه هفته مونده سونو نوشتن اونم همینو گفت و خیالم راحت بود که فرداش بادرد ازخواب بیدار شدم☹️حالت دلپیچه ومنقبض شدن که بعدش شدتاش ومدت زمانش بیشترمیشه، چند هفتته

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ببین کارای زیادی هست دردت بگیره و آمپول فشار نزنی اما نمیگم چون خطرناکع مخصوصا عید که دکتر خوب کمه&n ...

دمنوشه چیه؟؟؟

اصلا فوبیای امپول فشار گرفتم😑🤦‍♀️