2777
2789
عنوان

بیاین عکس خواستگارمو بزارم

4126 بازدید | 71 پست

بچه ها چندروز پیش ی پسری ک ی مدت باهاش صحبت میکردم ولی خب دوست خونوادگیمون بود و رفت و امد داشتیم. چندروز پیش بهم پیام داد ک بهم علاقه داره ولی خب من اصلا جدی نگرفتم نمیدونستم قصدش جدیه، تا اینکه دیشب مامانش زنگ زد ب مامانم و سر صحبت رو باز کرد و به شوخی و خنده ازش پرسید ک اگر برای سامیار(پسرش)  بیایم خواستگاری نظرتون چیه و اینا یعنی غیرمستقیم خواستگاری کرد ولی اخه من سنی ندارم هیجده سالمه حالا عکسشو میزارم نظر بدید 

همه بگید کوکو بزبز🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکوی بز

کوکی بز

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بز بز 

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

وای چ خوشگله

حتی بهتر 

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

بزززززز

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️