2777
2789
عنوان

بیاین عکس خواستگارمو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 71 پست
خصوصیاتش چیهه چرا انگار تیغ زده ابروش رو بریده

ابروهاش رو نمیدونم والا نظری ندارم

خصوصیاتش ک اخلاقی پسر خوبیه دانشجوی فزیوتراپیه اما جدا از همه ی اینا من سنم ب ازدواج نمیخوره مامانمم بهشون گفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیش نیست ولی متاسفانه اون موقع تو میخوای ها اما پسرا نمیخوان واسه همین از ۲۲ تا ۲۵ بهترین سنه‌ از ...

اره ۲۵ نه حالا ولی۲۶اوکی ام ولی الان هرچی میگم میگن نه داری لگد به بختت میزنی فردا پس فردا ی مرد طلاقی میاد نمیدونم پیر میاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مرسیی عزیزم. نه خوشگل نیستم اتفاقا قیافم عادیه بازم مرسی❤

اتفاقا خیلی خوبی 

مطمئنم ک خیلی سرتری از این آقا 

اگه ی روز عکس الانتو گذاشتی حتما منو تگ کن 

چون هنوز باورم نشده اخه مگه میشههع

هیچیش نیست ولی متاسفانه اون موقع تو میخوای ها اما پسرا نمیخوان واسه همین از ۲۲ تا ۲۵ بهترین سنه‌ از ...

اره دقیقا من خودم سه تا از عموهام مجردن و اینقدر سخت گیر شدن و حساب کتاب میکنن ک هرکی هرچی بهشون معرفی میکنه تو نگاه اول رد میکنن و دختر هم متاسفانه توی ازدواج اگر سنش بره بالا واقعا دیگ خواستگار کم میشه اما با وجود همه ی اینا بنظرم ازدواج تو سن پایین هم اصلا کار درستی نیست

اتفاقا خیلی خوبی  مطمئنم ک خیلی سرتری از این آقا  اگه ی روز عکس الانتو گذاشتی حتما منو ت ...

عزیزممم کاری میکنی امشب کل گالریمو بریزم وسط🤣🤣

چشم میزارم تگت میکنم حتما لطف داری بهم

اره دقیقا من خودم سه تا از عموهام مجردن و اینقدر سخت گیر شدن و حساب کتاب میکنن ک هرکی هرچی بهشون معر ...

بابام میگفت دختر باید لیانسشو  بگیره بعد ازدواج کنه

واسه خودمم تا ۲۱ ۲۲ خواستگار حتی راه ندادن و حتی کسی زنگ میزد نمی‌گذاشتند من بفهمم که فکرم الکی درگیر نشه و واقعا بعدا که فهمیدم خیلی قدردانشون  شدم 

بنظرم اصلا لازم نیست از سن کم آدم درگیر داستان پر استرس خواستگار و ازدواج بشه

بوقتش بهترینا صف میکشن و آدم انتخاب میکنه

خانم آقای دکتر
بابام میگفت دختر باید لیانسشو  بگیره بعد ازدواج کنه واسه خودمم تا ۲۱ ۲۲ خواستگار حتی راه ندادن ...

ماهم دیدگاهمون همینه اما خب چیزی نیست ک مامان بابام مخفی کنن اتفاقا میشینیم ب طرف نظر میدیم دورهم🤣

بنظرم ازدواج ی قسمته ربطی ب سن و ایناهم نداره مهم اینه سرنوشتت چی باشه ولی حرفت درسته من خودم مامانم همیشه میگ سن مناسبش 24 25سالگی هست