fandogghghh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1090 عنوان من خیلی آدم حوصله سر بریم 304 بازدید | 10 پست چیکار کنم ازون شخصیتهای خیلی باحال و جذاب باشمبدون اینکه دلقک بنظر برسمازون آدما که اگه تو جمع نباشن همه میگن کاش فلانی بود برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون❤️😍 1401/12/29 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogghghh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1090 تو چت کردن اصلا اینجوری نیستم ولی تو دنیای واقعی حوصله سر برم برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون❤️😍
asdor_ianm عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1365 تو چت کردن اصلا اینجوری نیستم ولی تو دنیای واقعی حوصله سر برم دقیقا میفهمم چی میگی منم همین جوریم میتونم چت کنم ولی موقع روبروشدن هیچ حرفی ندارم بزنم حتی بافامیلامونبرای همین هیچ وقت هیچ دوستی نداشتم الان حتی با دوستای دوران مدرسه هم چت نمیکنم
emes99 عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 30 یکم تقلید کردن باحال بودن و این چیزا سخته. یکم فیک بنظر میاد ولی هست پادکست و کتاب که بتونی سبک شوخ طبعی خودتو توش پیدا کنی
fandogghghh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1090 چه اجباریه خب خب فردا هم ازدواج کنم زندگیم خسته کننده میشه برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون❤️😍
soloman عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 741 خب فردا هم ازدواج کنم زندگیم خسته کننده میشه نه بابا اینجوری فکر نکن هر کدوممون یه جوری هستیم غلط کردم بگم خوبه
fandogghghh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1090 دقیقا میفهمم چی میگی منم همین جوریم میتونم چت کنم ولی موقع روبروشدن هیچ حرفی ندارم بزنم حتی ب ... وای دقیقا من خجالتیم هستم یکم برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون❤️😍
asdor_ianm عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1365 وای دقیقا من خجالتیم هستم یکم من آدم خجالتی واسترسی هستم درحدی که کلا موقع استرس ضعف میکنم ولی الان خجالتی نیستم خوب شدم فقط استرس هنوز همراهمه سعی کن نترسی موقعی که میری خرید اعتماد به نفس داشته باش باصدای رسا سوال بپرس یا وقتی کار اداری داری اینجوری کمکم خجالتو کنار میزاری
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8990 خوشروواهل شوخی وخنده باش دراوج احترام وشخصیت مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍