78_hana مدیر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1531 عنوان کنکور ۱۴۰۲ | مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 73 پست کساییو میشناسین ک تو مدت کم شروع کردن برای کنکور اما نتیجشون خیلی خوب شده تو این تاپیک بگین مرسیییی❤️ راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا 1401/12/28 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکارونیاا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 6417 یکیم تو ذهنم اینه عید و اینا رو همون نهاییا زو جمع کنم ینی کتابهای مدرسه چون مباحث نخو ... یکیم اینکه اوت قبلنا ینی اولای سال ک مبخوندم حس میکنم کلا یادم رفته چون مرور نداشتم ک🤦🤦🤦مشاور هم نداشتم یکی از دلایلش بنظرم همین نظم و برنامس البته اولا داشتما ولی خوب نبود اصلا ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
stylishati عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 164 ی چیزی بگم خدایی ناموسا ۴ هزار شدی؟؟ ۴ هزار تجربی سال ۴۰۱؟؟؟ پرستاری هم نمیشد بیاری ینی؟ بله چرا پرستاری که میاوردم اما دبیری الویت بالاترم بود پرستاری من اصلا نزدم فیزیو رو بعد دبیری زدم و تمام قبلشونم سه تا رشته تاپ
ماکارونیاا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 6417 اصلا این حرف رو نزنید که برا سال بعد هم میتونید برا نهایی بخونید هم کنکور به شرطی که برنامه ... نمیدونم واقعا سردرگمم آخه الان میشه مگه؟ نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم🤦🤦هم نهایی ک تاثیر مستقیم شده هم کنکور ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
stylishati عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 164 یکیم تو ذهنم اینه عید و اینا رو همون نهاییا زو جمع کنم ینی کتابهای مدرسه چون مباحث نخو ... عزیزدل من کلی وقت دارید این حرفا چیه من میگم تو ۳۰ روز همرو جمع کردم شما ۴ ماه وقت دارید
78_hana مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1531 ی چیزی بگم خدایی ناموسا ۴ هزار شدی؟؟ ۴ هزار تجربی سال ۴۰۱؟؟؟ پرستاری هم نمیشد بیاری ینی؟ پرستاری من تا رتبع ۱۲هزارم دیدم پذیرش داشتههه دولتی حتما هدفشون دبیری بوده راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
78_hana مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1531 نمیدونم واقعا سردرگمم آخه الان میشه مگه؟ نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم🤦🤦 هم نهای ... هردو باهممم عزیزم😁 راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
stylishati عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 164 نمیدونم واقعا سردرگمم آخه الان میشه مگه؟ نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم🤦🤦 هم نهای ... باورت میشه عمه م از اسفند شروع کرد کنکور ۹۹ الان دندون میخونه
ماکارونیاا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 6417 عزیزدل من کلی وقت دارید این حرفا چیه من میگم تو ۳۰ روز همرو جمع کردم شما ۴ ماه وقت دارید واقعا 30 روزه چطور خوندین؟ چیکار کردین ؟ خرداد امتحانه زمانش خیلی کم میشه ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
78_hana مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1531 باورت میشه عمه م از اسفند شروع کرد کنکور ۹۹ الان دندون میخونه سال چند؟ راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
stylishati عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 164 نمیدونم واقعا سردرگمم آخه الان میشه مگه؟ نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم🤦🤦 هم نهای ... میخوای تو تلگرام باهم در ارتباط باشیم بتونم کمکت کنم
ماکارونیاا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 6417 هردو باهممم عزیزم😁 درسته ولی نهایی آسون تره تشریحیه تست های کنکور ک با نهایی یکی نیست درسته تکمیل کننده همن ولی نهایی بخونی اینطور نیست کنکور و اوکی شی ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
stylishati عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 164 واقعا 30 روزه چطور خوندین؟ چیکار کردین ؟ خرداد امتحانه زمانش خیلی کم میشه روزی ۱۶ ساعت میخوندمحتی سر سفره کتاب دستم بود تا سه شب میخوندم خیلی اذیت شدم واقعا
78_hana مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1531 میخوای تو تلگرام باهم در ارتباط باشیم بتونم کمکت کنم کاشکی با منم ارتباط داشته باشی ازت سوال بپرسم البتت اگ دوسداری🙂 راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
stylishati عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 164 کاشکی با منم ارتباط داشته باشی ازت سوال بپرسم البتت اگ دوسداری🙂 حتما عزیزم چرا که نه