2777
2789
میخوای تو تلگرام باهم در ارتباط باشیم بتونم کمکت کنم

باشه ولی چند روز پیش گوشیم ریست شد 

پاک شده همش دیروز نصب کردم ولی فعلا وارد برنامه نشدم ک از اول برم تو برنامه 

میشه من تلگرامم اوکی شد بیم اینجا پیام بدم بهتون آیدی بدم؟ 

یکی دو روزه درستش میکنم چون فی لتر شکن هم می‌خوام 

درخواست دوستیمو میشه قبول کنید ممنون 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی نهایی آسون تره  تشریحیه  تست های کنکور ک با نهایی یکی نیست  درسته تکمیل ...

شما وقتی دارین برای تست میخونین خود ب خود واسه نهاییم اماده میشی  ببین برنامه من ایطوری تا فروردین زبان و عربی وو رفیزیک و شیمی برا نهایی میخونم و اردیبهشت دینی و ادبیات وو ریاضی  رو میخونمممم و زیست دوازدهم 

تو روز چند ساعتو اختصاص میدم بهششش  نیازی نی از الان خود کشی کنم واسه نعایی یواش یواش میخونم ک خرداد جمع بندی کاملی کنم برا نهایی مثلا امروز تو زبان معلومو مجهولو خوندم

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
شما وقتی دارین برای تست میخونین خود ب خود واسه نهاییم اماده میشی  ببین برنامه من ایطوری تا فرور ...

دوازدهمی؟ 

پارت های درسیت برای اردببهشت زیاد نیست به نسبت فروردین ک وقت کمتری قطعا؟

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
دوازدهمی؟  پارت های درسیت برای اردببهشت زیاد نیست به نسبت فروردین ک وقت کمتری قطعا؟

تقسیم شدن 

من دینی و ادبیات مشگلی ندارممم زیاد نمیخونمشون

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا

بچه ها چجوری انگیزه پیدا میکنین برا خوندن من اصن ندارم بااینکه خیلی دلم میخواد🥲 واس مدرسه هم شب امتحانی میخونم هرچند امسال معدلم بیست شد ولی خب چ فایده🤦🏻‍♀️ 

باورت میشه عمه م از اسفند شروع کرد کنکور ۹۹  الان دندون میخونه

پایش قوی بود؟ چطور بود؟ 

چون سخته واقعا چطور تو این مدت 

بچه ها چجوری انگیزه پیدا میکنین برا خوندن من اصن ندارم بااینکه خیلی دلم میخواد🥲 واس مدرسه هم شب امت ...

منم خیلییی بی انگیزه ام خیلی 

نمی دونم چم شده

پایش قوی بود؟ چطور بود؟  چون سخته واقعا چطور تو این مدت

پایه خوبی داشت 

ولی اونم تلاششو کرد 

شما فک می کنید بخدا این مدت کمه من که تجربش کردم ۴ ماه خیلی وقت داریدد خیلییی منم فک میکردم عید به بعد زیاد وقتی نیست کلا ول کرده بودم درصورتی که میشه حداقل ۵۰ درصد هر درسو جمع بست و تستاشو زد 

منم خیلییی بی انگیزه ام خیلی  نمی دونم چم شده

این دوران طبیعیه

همه بچه های کنکوری الان اینجوری ان

هیچ اشکالی نداره 

اما فاصله نگیریو از درس حداقل ساعت مطالعه تونو کمی کاهش بدید تا نیروی قبلی رو بگیرید

پایه خوبی داشت  ولی اونم تلاششو کرد  شما فک می کنید بخدا این مدت کمه من که تجربش کردم ۴ ...

کاش بشه واقعا نمی‌دونم 

اگه بشه عالیه باز 

البته به نهایی هم لطمه نخوره 

چون پارسال برای شما تاثیر نداشت معدل 

امسال میگن 40 درصده خیلی مهمه 

راستی میشه درخواست دوستیمو قبول کنید ک اونجا خبر بدم بهتون ممنون

کاش بشه واقعا نمی‌دونم  اگه بشه عالیه باز  البته به نهایی هم لطمه نخوره  چون پارسا ...

انشالله میشه 

ارامش تونو حفظ کنید 

با برنامه برید جلو 

موفقیت تک تک تونم میشنوم حتما

چشم