2777
2789

منتظر نباش یکی بیاد بگه خودت معجزه کن و درس بخون که به نتیجه برسی اگه کسی اینجا همچین تاپیکی گذاشت بهش بگی من تونستم 

بعد تو شروع کن به بعدش فکر نکن مهم اینکه استارت بزنی 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

اگه میخای موفق شی تاپیک نزن سریع برو شروع کن اصلا دیر نیست . خودتو خیلی خسته نکن همش بخونی تفریح هم داشته باش اما مفید بخون . برو با خبرای خوب بیا

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منتظر نباش یکی بیاد بگه خودت معجزه کن و درس بخون که به نتیجه برسی اگه کسی اینجا همچین تاپیکی گذاشت ب ...

خیلی وقته استارت زددم عزیزم☺️

فقط انرژیم کم شده☺️

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
اگه میخای موفق شی تاپیک نزن سریع برو شروع کن اصلا دیر نیست . خودتو خیلی خسته نکن همش بخونی تفریح هم ...

مرسییی عزیرمم❤️😍ولی من شروع کردم تازه نمیخوام شروع کنممم

خیلی وقته استارت زددم عزیزم☺️ فقط انرژیم کم شده☺️

خیلی عالی پس این یه چیز طبیعی هست من یادمه اخراش دیگه حس میکردم همه چیز یادم رفته فقط به این فکر کن چند ماهه دیگه تمومه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ریاضی فیزیکت خوب باشی میتونی قطعا

هدفممم پرستاری ن اینک صرفا چون رتبع پایین تری از پزشکی میخواددد چون علاقه دارم ب این رشته🙂

2790
2778
2791
2779
2792